Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi travanj

Šimić: Šalili smo se, ostajem kandidat za gradonačelnika Osijeka

Miroslav Šimić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
01.04.2017.
u 17:21

Danas je svjetski dan šala i na taj način smo ga htjeli obilježiti. Nije nam bila namjera nikoga uvrijediti ili razočarati nego tekstom nasmijati naše pratitelje i javnost, priopćili su iz Mosta

Neslano su se medijima našalili iz osječkog ureda Mosta, odakle su u subotu ujutro priopćili kako se njihov Miroslav Šimić povlači iz kandidature za gradonačelnika Osijeka jer ne bi mogao, kako je naveo, "ništa doprinijeti, nego bi mogao možda čak i poremetiti već dobro uhodani sustav".

- Smjer koji aktualni političari vode dobar je iz nebrojeno puno razloga te ću navesti samo neke. Uskoro bi mogli postati peti grad po veličini što je definitivno bolje nego biti četvrti. Svima je jasno, pet je veći broj od četiri, a i realno bolje je dobiti peticu u školi nego četvorku - stajalo je u priopćenju. U 17 sati, pak, priopćili su kako je bilo riječ o prvotravanjskoj šali.

- Danas je svjetski dan šala i na taj način smo ga htjeli obilježiti. Nije nam bila namjera nikoga uvrijediti ili razočarati nego tekstom nasmijati naše pratitelje i javnost. Kandidatura je i dalje aktualna, planovi koje smo zamislili i dalje planiramo realizirati ukoliko nam se ukaže prilika te #buđenjem potaknuti sugrađane da prepoznaju naše namjere i pridruže nam se. Jasno je svima da u Osijeku situacija alarmantna te da su promjene nužne, da je vrijeme da se svi trgnemo i počnemo činiti sve što možemo da spasimo grad od daljnjeg propadanja. Tim na čelu s Miroslavom Šimićem spreman je zasukati rukave i umjesto sarkastično predstavljene buduće pozicije Osijeka kao petog grada u Hrvatskoj, cilj nam je četvrtu poziciju učvrstiti i stabilizirati s trajnom tendencijom rasta - pojasnili su kasnije.

Inače, istraživanje objavljeno nedavno na Dnevniku Nove TV, a koju je provela agencija IPSOS, pokazuje kako Šimić ima tek 9,9 posto potpore birača, iza aktualnog gradonačelnika Ivice Vrkića, HDZ-ove Ivane Šojat i šefa HDSSB-a Dragana Vulina.

> > Anka Mrak Taritaš na izbore ide bez SDP-a, a Maras će biti kum Pernaru

> > Ekskluziva o zlatu u Vinkovcima ipak samo - prvotravanjska šala

Komentara 3

JO
jokoono
18:46 01.04.2017.

Vi se šalite od kada postojite,dobit će te vrlo brzo--

BU
Bulaba
21:07 01.04.2017.

Hahaha. baš sam se nasmijao ovim mostovcima. A sad možete u proračun uplatiti onu milijardu eura koju ste upropastili inzistiranjem na arbitraži s MOL-om. Ajmo, pare na sunce.

DU
Deleted user
07:45 02.04.2017.

E kada bi šala mala bila samo na 1. travnja problema ne bi bilo ni u Osijeku ni u Hrvatskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije