Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJA BISTRICA

Šime Strikoman snimio milenijsku fotografiju "Obitelj i vrtić za papu"

strikoman, milenijska, bistrica (1)
Foto: Matija Toplovec/PIXSELL
1/4
28.05.2011.
u 14:00

Fotografija prikazuje krunicu u obliku srca u kojoj je ispisano PAPA.

Poznati fotograf Šime Strikoman danas je u marijabistričkom svetištu snimio svoju 242. milenijsku fotografiju pod nazivom "Obitelj i vrtić za papu", povodom dolaska sv. Oca u Hrvatsku.

Fotografija prikazuje krunicu u obliku srca u kojoj je ispisano PAPA, a na njoj je oko 1600 sudionika, odnosno polaznika 33 dječja vrtića, njihovih roditelja, odgajateljica i časnih sestara. Snimanje je pomogla i Javna vatrogasna postrojba Zabok s autoljestvama. 

Komentara 4

OB
-obrisani-
14:23 28.05.2011.

papa je presrecan...pogodili ga u slabu tacku....sexy.....koliko dece na gomili i svi srecni,stize papi....

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
01:27 29.05.2011.

Papa postao Porno zvjezda.. Obitelj i Vrtic to je za svecenike pedofile i njihovog poglavicu papu raj... Naivne budale jos slikaju svoju djecu za papu da papa moze da drkaxx na njima bolje.. samo tako budale nastavite i vjerujte u djeda bozicnjaka i \"boga\" i slusajte sta vam vas pedofil papa puni i muti mozak.. tako..!

JB
josip broz
00:37 31.05.2011.

zivila samostalna republika kosovo i samostalna republika vojvodina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije