Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONALAZAK STRATEŠKOG PARTNERA
Povratak na članak

Šimatović: Najveća žrtva je Ina, a ako se ne možemo dogovoriti - razvedimo se

Ja ne znam tko bi u ovom trenutku mogao otkupiti Inu - rekao je Šimatović.

Komentari 9

SE
senijor121
22:39 19.12.2018.

INA je žrtva komunjarske mafije na čelu sa kriminalcem Račanom koji su prodali 25 % +1 dionica za 505 milijuna $ kada je INA bila perjanica svih energetskih tvrtki u okružju i sa sirijskim nalazištima vrijedna preko 15 milijardi $.

VL
NA
NasaSenkica
20:35 19.12.2018.

Plenki i njegova diplomacija rjesava probleme koje su napravili buda.etine iz mosta i esdepea.....cemu skrivati ove cinjenice. Nisam clan hdz ali kad treba reci istinu onda to treba reci da je Plenki trenutno jaka cunka u EU i samim tim najbolji premijer do sad.dzabe ovo ono ..

VL
Avatar southman
southman
20:28 19.12.2018.

Nemate vi pojma o ničemu kada je u pitanju naftni i plinski biznis !

VL
Avatar maskmaker
maskmaker
19:16 19.12.2018.

Da ste istraživali onda bi znali da su prodaju inicirali neki veliki igrači vezani za stvaranje Crosca i INU općenito. Uglavnom savjetnici u MOL-u. Da se uskok primio posla, mnogo toga se moglo saznati. Ali je očito tu upletena velika momčad managera koji godina vladaju u sjeni i upravljaju. A ovo rastanimo se ako ne možemo zajedno su priče za malu djecu. Lova je oprana, zaradili su oni koji moraju i mogu, a ostalo su samo priče za javnost. U krugovimo INE je uglavnom vladalo ako si zaj..bo onda ideš na bolje plaćenu poziciju sa što manje rada. Tako te plaćaju da šutiš legalno. Isto fore SDP, HDZ. Unutra je uvijek bila ekipa kojoj niti jedna vlast nije mogla ništa. Samo da su istražili na koji način i kako se investiralo u neke projekte bilo bi dosta da se u nekoj uređenoj zemlji osude na doživotni zatvor. A sada su savjetnici. Pogledajte samo managere Diokia. Di su i što. Hrpa nesposobnih mlatimudana, ali vidit ih se može svugdje. Žali bože komentirati.

VL
DI
Direkt
19:00 19.12.2018.

Milanović nije želio popustiti. Plenki savio kičmu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.