Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADA GA IMENOVALA
Povratak na članak

Silvio Bašić novi je predsjednik Upravnog vijeća KB Dubrava

Damir Vanđelić imenovan je privremenim ravnateljem Fonda za obnovu Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije do imenovanja ravnatelja na temelju provedenog javnog natječaja, a najduže do godinu dana.

Komentari 2

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
20:48 29.10.2020.

Kbc-ovi su pod paskom drzave, tak da upravu kbc-ova bira vladajuca stranka. Dakle svake 4 godine, nakon parlamentarnih izbora, se kadrovira vodstvo kbc-ova po stranackoj pripadnosti lijecnika i nelijecnickih clanova uprave, neovisno o njihovoj kompetenciji. Isto se dogadja u zupanijskim (opcim) bolnicama nakon zupanijskih izbora.

VL
KO
Kokoiduhovi
20:00 29.10.2020.

Vlada imenuje članove uprave bolnica? Kaj više nam primjene normalnog, redovnog postupka i zakona? Izvanredno stanje je?? Kaj bu lik u uniformi upravljal? Ili bu ipak u civilnom Armani ili Brioni odijelcu??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.