Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatočena u Dubaiju

Silovanu pa optuženu Norvežanku ipak pustili iz Dubaija – uz isprike!

Silovana Norvežanka Marthe u Dubaiju
screenshot/Youtube
22.07.2013.
u 11:55

Nakon što je prijavila silovanje u Dubaiju, 24-godišnja Norvežanka optužena je zbog seksa izvan braka i oduzeta joj je putovnica da ne može napustiti zemlju. Nakon burnih reakcija iz Dubaija, stiže vijest da je slobodna i da može ići kući

Burne reakcije diljem svijeta, posebice udruga i aktivista za ljudska prava, pomogle su u slučaju Norvežanke koja je silovana u Dubaiju te nakon toga optužena da je kriva za seks izvan braka. Danas stiže vijest od CNN-a da su se 24- godišnjakinji vlasti ispričale i rekli da je, nakon četiri mjeseca zatočeništva slobodna pa može ići kući!

Prijetila joj je 16-mjesečna kazna zbog ispijanja alkohola bez dozvole, krivokletstva te seksa izvan braka.

Podsjetimo, Norvežanka Marthe Deborah Dalely (24), koja je došla u Dubai zbog poslovnih obveza, prijavila je da je silovana nakon jedne službene večere. No, nije mogla ni zamisliti što je čeka. Oduzeli su joj putovnicu i novac te pokrenuli postupak protiv nje. U prošlu srijedu donesena je presuda da je kriva za seks izvan braka, krivokletstvo i ispijanje alkohola te je završila u zatvoru. Vijest se proširila izvan Emirata brzinom munje i pokrenula masovne reakcije protiv ovakvog postupanja vlasti u Dubaiju.

>>Silovanu Norvežanku u Dubaiju zatvorili - zbog seksa izvan braka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije