Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorjelo sijeno

Sijeno namjerno zapaljeno, a kiosk Tiska planuo zbog kvara

pozar, vatrogasci
Dino Stanin
07.05.2010.
u 12:55

Edi Jelenković kaže kako je primijetio nepoznatu osobu koja se sinoć "motala" oko štale u kojoj drži sijeno za konje, ali otišao je kući prije nego što je buknula vatra.

ZADAR - Sinoć oko 20.35 sati u polju zvanom Pudarica u Zadru izbio je požar u zidanom objektu dimenzija 5X4 metra, koji su djelatnici JVP Zadar ugasili oko 2 sata poslije ponoći. Izgorjelo je oko 350 bala sijena u vlasništvu Edija Jelenkovića (56) iz konjičkog kluba Epona.

Očevidom je utvrđeno da je požar uzrokovan ljudskom radnjom, odnosno djelovanjem toplinske energije ili dijelovima gorivih tvari. Slijedi obrada događaja, a policija će o svemu upoznati i Općinsko državno odvjetništvo u Zadru.

Sam Edi Jelenković rekao nam je kako je primijetio nepoznatu osobu koja ae sinoć "motala" oko štale u kojoj drži sijeno za svoje konje, no da ne može tvrditi ništa s obzirom na to da je otišao kući prije nego što je buknula vatra. 

Još jedan požar zabilježen je sinoć oko 23.40 sati u Svetom Filipu i Jakovu, gdje je u potpunosti izgorio kiosk Tiska. Požar su ugasili djelatnici JVP Biograd 30-ak minuta iza ponoći.

Očevidom je utvrđeno da je požar uzrokovao kvar na instalacijama. Materijalna šteta naknadno će se procijeniti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije