Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izjava godine

Sigurno se šali? Misli da jeleni prelaze cestu kad vide svoju sliku

Navijačice na Wimbledonu
Foto: Agencije
1/2
17.10.2012.
u 22:45

Neodgovorno je da ohrabrujemo jelene da prelaze cestu tamo gdje je prometno. Nisam li u pravu?, pitala je zabrinuta slušateljica voditelja radijske emisije

Da razumiju, vjerojatno bi i jelene šokirala, ili bar do suza nasmijala, izjava jedne slušateljice radijske postaje Y94 Playhouse iz Farga u američkoj saveznoj državi Sjeverna Dakota. Naime, slušateljica se sva zabrinuta javila u emisiju i požalila na odluku vlade da diljem države postavlja znakove koji potiču jelene da prelaze cestu tamo gdje ne bi trebali.

Žena je gotovo četiri minute uvjeravala voditelja koji se jedva susprezao da ne pukne od smijeha kako nije u redu poticati divlje životinje da prelaze cestu ondje gdje je promet gotovo uvijek gust i opasan.

– Neodgovorno je da ohrabrujemo jelene da prelaze cestu tamo gdje je prometno. Treba ih preusmjeriti gdje je manja mogućnost da će ih udariti automobil. Nisam li u pravu? – upitala je zabrinuta slušateljica koja je sama priznala kako je već tri puta udarila jelena.

Iako joj je voditelj pokušavao objasniti da ti znakovi nisu za životinje, već da upozoravaju vozače kako im se jeleni mogu naći na putu, slušateljica je bila uporna. Čak je i priznala da je već više puta pisala medijima i državnim službenicima, ali da ju nitko ne sluša.

Komentara 3

JA
jajan
23:30 17.10.2012.

...i ježevi prelaze ceste noću......koliko ih strada pod autima.....i u gradovima

BO
borna224
08:02 18.10.2012.

limuna piti nije šala, majke mi

FR
frkafuljak
08:31 18.10.2012.

Kad bi autor/ica pažljivo odslušal snimku, bilo bi mu/joj jasno da je slušateljica 4 minute, mrtva ozbiljna, vukla za nos voditelja. Naravno, pod uvjetom da autor/ica zna engleski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije