Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBJEZI Lidija Jakob, predsjednica Foruma mladih Općine Lukač prešla u konkurentsku Mladež HDZ-a

Sigurno do radnog mjesta uz člansku iskaznicu HDZ-a?!

19.02.2009.
u 19:08

VIROVITICA - Općinska organizacija HDZ-a Lukač obznanila je javnosti da je desetak članova Foruma mladih SDP-a, na čelu s predsjednicom Lidijom Jakob u srijedu prešlo u HDZ, a na nesvakidašnji korak sada već bivši esdepeovci odlučili su se, kako tvrde, zbog SPD-ovih "akcija koje vode u totalitarni režim, a koje ne žele i ne mogu podržati".

- Činjenica je da je HDZ pokretač svih razvojnih projekata i društvenih događanja, te da priliku da nešto naprave dobivaju upravo mladi, izjavila je Lidija Jakob potvrđujući da Mladeži HDZ-a bivši "forumaši" prelaze s velikom radošću i ponosom, u uvjerenju da mogu pridonijeti boljitku življenja u Općini Lukač.

Na odgovor iz SDP-a nije trebalo dugo čekati.
- Sve se čini da je odbjegla članica u HDZ otišla zbog radnog mjesta. HDZ-ova trgovačka politika ne bira sredstva i ne libi se lažno obećavati kako bi članove drugih stranaka privukla u svoje redove. Stoga je za našu sredinu poražavajuća činjenica da se i dalje do posla, u pravilu, dolazi dobivanjem članske iskaznice u političkoj opciji ZNA SE - izjavio je danas Tugomir Piljek, predsjednik Općinske organizacije SDP-a Lukač pozivajući građane da takvu prasku mogu promijeniti već na izborima u svibnju ove godine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije