Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASJEO NA STARI TRIK

Signalizirao mu da ima kvar na vozilu pa ga okrao

policija noćna
Hrvoje Jelavić/Pixsell
20.12.2014.
u 12:51

Šteta je 3000 kuna, a I.Š. je kazao da je muškarac koji mu je signalizirao kvar jače građe te da je star između 30 i 40 godina

Na stari i prokušani trik nasjeo je I.Š. (45) kojeg su u noći na subotu, pola sata nakon ponoći u Rugvici, na odmorištu Ježevo, okrala dvojica muškaraca. I.Š. vozio je renault nizozemskih oznaka, kada mu je njemu nepoznati muškarac signalizirao da mu s vozilom nešto nije u redu.

Nakon što se I.Š. zaustavio, neznanac mu je pokazao da mu nešto s kotačem vozila ne štima. Dok je I.Š. pregledavao kotač, neznančev pomagač je iz vozila ukrao dokumente, mobitel i neke parfeme.

Šteta je 3000 kuna, a I.Š. je kazao da je muškarac koji mu je signalizirao kvar jače građe te da je star između 30 i 40 godina. Što se tiče njegovog pomagača, njega nije znao opisati, jer ga, kako je kazao, nije dobro vidio.

>> Provalio u kuću čovjeka koji je u Srbiji te ga pokrao

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
15:34 20.12.2014.

u noci na otvorenom, se me staje ni policiji, zove se prva postaja, i ceka, se tamo,ako nazoves, to nije bjeg, moraju biti na vidnom osvjetljenom mjestu ili ako je racija, ima ih puno, i vise vozila,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije