Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH
Povratak na članak

Šibenska bolnica po prvi put ostvarila višak prihoda nad rashodima

Varga: Šibenik je jedan od primjera bolnica koje su u veoma kratkom roku uspjele napraviti vidljiv pomak

Komentari 7

TH
than
11:22 31.08.2015.

Ostvarila visak od milijun kuna u srpnju, a ima ove godine akumuliran gubitak od 153 milijuna ?!?! K tome cisto sumnjam da nema nekih dugova. I bolnice treba prestati sanirati novcima poreznih obveznika, vec novcem od HZZO-a. Pa tko hoce cakum pakum uslugu neka plati. Ovako je to vreca bez dna. Liste cekanja, losa oprema. Pa neka i bude manje bolnica, ali ce biti modernije i poslovati pozitivno. Kako privatne bolnice mogu ?!?!

VL
Avatar mirica19
mirica19
19:57 31.08.2015.

I kao Varga je zaslužan za to?! Kako da ne!

VL
CA
Cafa
10:09 31.08.2015.

Da se razumijemo, u svim ovim "pozitivnim" slučajevima se radi o nekome tko se financira isključivo iz proračunskog novca. Tu kao prvo nije teško biti na pozitivnoj nuli (jer ništa ne proizvodiš nego samo primaš novce), a kao drugo od jedne bolnice se ne očekuje da posluje s dobitkom. Kakvim dobitkom? Nije to tvornica. Od bolnice se očekuje da potroši sav proračunski novac koji dobije, da ga troši efikasno, i da ga potroši najkorisnije moguće. A ne da bude u "plusu"...pa smiješni ste.

VL
SA
sadsamtu
20:55 31.08.2015.

Predizborni uspjesi vlade u odlasku jednostavno su zapanjujući, još uvijek čekamo proglašenje uspjeha projekta oživljavanja sela, po uzoru na Potemkina.

VL
MA
Maja28
12:22 31.08.2015.

Zanimljiv fenomen. Poput virusa. Što su izbori bliže oni imaju najedanput nekakve izvrsne rezultate po svim frontama odnosno ministarstvima. A narod sve jadniji i jadniji. A svaki ministar u zavadi sa svojim resorom...

VL
UI
Uvijek_iskreno
09:40 31.08.2015.

Priče za malu djecu, ništa dobro od vas kukurikavaca građani nisu dobili.

VL
MA
Maja28
12:27 31.08.2015.

Ne mogu se čudom načuditi ili što bi rekao Izet Fazlinović u Lud, zbunjen, normalan (kakvi su i sami) Ibretom se zaibretio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.