Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Šibenik: Mladić silovao 21-godišnjakinju

šibenik
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
24.01.2010.
u 10:25

23-godišnjak je u subotu u noći, oko 2 sata, u kući u kojoj živi u Šibeniku "počinio kazneno djelo silovanja na štetu 21-godišnje djevojke iz Promnine".

ŠIBENIK - Istražnom sucu Županijskog suda u Šibeniku jutros oko 9 sati priveden 23-godišnji Šibenčanin kojega policija sumnjiči za silovanje.

Kako tvrde u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj, 23-godišnjak je u subotu u noći, oko 2 sata, u kući u kojoj živi u Šibeniku "počinio  kazneno djelo silovanja na štetu 21-godišnje djevojke iz Promnine".

Kako ističe policija, 21-godišnjakinja također privremeno živi u kući privedenog 23-godišnjaka.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
razočarani1
22:08 24.01.2010.

hahahaha,jadnica........fuj,bljak,pljuc pljuc.moj komentar na obiteljski zakon i feministice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije