Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi prostori

Šibenik: Karamarko presjekao vrpcu nove zgrade krim-policije

karamarko (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
31.08.2011.
u 15:49

Načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić istaknuo je značaj i važnost opremanja nove zgrade kriminalističke policije kao "bitnog čimbenika u stvaranju uvjeta za što učinkovitije suprotstavljanje organiziranom kriminalu"

Presijecanjem vrpce ministar policije Tomislav Karamarko otvorio je u srijedu u Šibeniku novu zgradu kriminalističke policije PU šibensko-kninske.

Nazočnima se obratio načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić koji je istaknuo značaj i važnost opremanja nove zgrade kriminalističke policije kao "bitnog čimbenika u stvaranju uvjeta za što učinkovitije suprotstavljanje organiziranom kriminalu".

Karamarko je, pak, zadovoljan što je MUP, usprkos krizi, uspio pronaći mogućnosti da u Šibeniku otvori novi objekt.

Za 30 policijskih službenika kriminalističke tehnike i kriminaliteta droga uređena je zgrada površine oko 650 m2 sa 22 nova ureda i 17 pomoćnih prostorija.

Komentara 2

JA
japa
15:47 04.09.2011.

Režu vrpce, postavljaju kamene temeljce a kad ih ovce izaberu stići će raćuni na naplatu......

OG
ogard
09:22 12.09.2011.

to je veliki uspjeh otvoriti će se nova radna mijesta tvornice zatvorajmo otvarajmo punktove za skupljanje ambalaze,parkirna mjesta na cestama, policijske postaje crkve,to su rješenja za otvoriti nova radna mjesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije