Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške ozljede

Šibenik: autom udario u stup, liječnici se bore za njegov život

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
01.12.2015.
u 10:22

Policija najavljuje kako će o ovoj nesreći izvijestiti šibensko Općinsko državno odvjetništvo, a protiv vozača podnijeti prekršajni nalog.

Teške ozljede opasne po život zadobio je 24-godišnji vozač koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak automobilom sletio s ceste u Šibeniku i udario u stup javne rasvjete. 

Šibenska policija priopćila je kako se nesreća dogodila oko 1,35 sati u Ulici bana Josipa Jelačića, kada se 24-godišnjak automobilom "VW UP" šibenskih registracija zbog neprilagođene brzine zanio u nepreglednom zavoju i izletio na uzdignuti nogostup.

Potom je bočnim dijelom vozila udario u kameni usjek te se odbio u metalni stup javne rasvjete i zaustavio na prometnoj traci. Tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

Za njegov život bore se liječnici u zadarskoj Općoj bolnici.

Policija najavljuje kako će o ovoj nesreći izvijestiti šibensko Općinsko državno odvjetništvo, a protiv vozača podnijeti prekršajni nalog.

>> Jedna je djevojka ispala iz prtljažnika, druga iz vozila 

>> Nesreća u tunelu Sleme na autocesti Rijeka - Zagreb

Komentara 1

RA
raikonen
20:37 01.12.2015.

čiji život,stupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije