Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆ ŠIBENČANA

Šibenčani u Zagrebu i ove godine uživali na tradicionalnom druženju

Noć Šibenčana
Foto: Samir Milla
1/6
25.02.2018.
u 19:35

Riječ je o manifestaciji koja se održava od 1976., a koja svake godine okupi više od 500 Šibenčana koji žive u Zagrebu. Njima su se i ove godine pridružili i šibensko-kninski župan Goran Pauk, gradonačelnik Šibenika Željko Burić, ali i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, te američki veleposlanik Robert Kohorst.

U hotelu Westin u Zagrebu sinoć se održala tradicionalna Noć Šibenčana. Riječ je o manifestaciji koja se održava od 1976., a koja svake godine okupi više od 500 Šibenčana koji žive u Zagrebu. Njima su se i ove godine pridružili i šibensko-kninski župan Goran Pauk, gradonačelnik Šibenika Željko Burić, ali i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, te američki veleposlanik Robert Kohorst.

Vladu je predstavljao državni tajnik Ministartsva kulture Ivica Poljičak,  dok je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović poslala svog "izaslanika", supruga Jakova Kitarovića, također Šibenčanina.

- Šibenik se proteklih godina razvio u pravo turističko središte, koje zapošljava sve više ljudi. Cilj nam je da uskoro postanemo i sveučilišni grad - rekao je gradonačelnik Šibenika Željko Burić, te zahvalio svim zagrebačkim Šibenčanima na pomoći koju pružaju rodnom gradu.

Šibenčane su u hotelu Westin zabavljali klapa Fjabula i grupa Dišpet, a oni najsretniji dobili su i bogate nagrade na lutriji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije