Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na staro

Šibenčani su opet dobili "zebru" u središtu grada

'prelaz2_nnn_dal_130510'
'Photoshop'
14.05.2010.
u 11:20

Pješački prijelaz koji povezuje tržnicu i Poljanu izbrisala je HDZ-ova vlast 2007. zbog navodno velike gužve u prometu.

Na veselje mnogih Šibenčana nakon tri godine vraćen je pješački prijelaz koji je povezivao glavnu tržnicu i središnji gradski trg Poljanu. "Zebru" je zbog navodnog opterećenja i gužve u prometu 2007. izbrisala HDZ-ova vlast, no kako građani nikada nisu prihvati gubitak pješačkog, gradonačelnik Ante Županović uz suglasnost PU šibenske i HC-a odlučio je privremeno vratiti "zebru" na Nazorovu ulicu.

– Riječ je o privremenom rješenju, konačno će se donijeti u sklopu cjelokupna uređenja Poljane – priopćila je Ana Gojanović Rakić, pročelnica Ureda gradonačelnika.

U međuvremenu je na snagu stupila i zabrana prometovanja međugradskih autobusa središtem grada.

– Sada je barem spriječena moguća pogibelj pješaka. Uopće nam nije jasno zašto su ga ukinuli, ali koga briga kad su ionako svi prelazili cestu baš na tome mjestu – rekla je Marija Mikulandra, umirovljenica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije