Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 POGINULIH
Povratak na članak

Shrvane obitelji poginulih Kosovara: 'Kći je krenula na godišnji, u zadnji tren se odlučila za autobus'

Dijelu putnika koji su prošli bez ozljede županija je organizirala smještaj u pansionu

Komentari 8

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
04:32 27.07.2021.

pričate gluposti da nema prometnih kontrola pogotovo odkad su taho kartice i kad predaj karticu jednom mjesečno u firmu sve ti očita kai i policija po ranim kontrlnim punktovima a od iduće godine nove kartice tako da policija neće više zaustavljat nego će prateći autobus znat kako se zove vozač i kad je stavio karticu u taho. u kontrle uleti najmanje 2-3 puta mjesečno pa ti vozaj neispravno ako imaš muda

VL
BL
Blacknemesis8
06:28 27.07.2021.

Aj ne meljite gluposti. I te kako se kontrolira, u nekim djelovima, oma iza slijedece krivine stoji prometna. Ali, nije zadatak prometne da svaki auto pregledava niti je to cilj. Opet, s druge strane, aj recite iskreno, sta sve nevidimo na cesti tokom dana...?! Mozes se samo hvatati za glavu. Mlad vozac prvi put vecem gradu cesta je slika. Mi vozaci, to dobro znamo, 90 % sami radimo nered. Nista tu prometna ili drzava moze utjecati. Zaspao...?! Eh, vidi molim te. Spava se za volanom. Nije taj odmarao nego je cijelu noc skitao po narodnoj muzici. 100 %.

VL
BS
@bserver
02:43 27.07.2021.

dobar primjer propusta i nedosljednosti zakona o sigurnosti cestovnog prometa koji penalizira ali ne prevenira! Očiti propusti na prometnici u tom zakonu su nevidljivi a jednako tako neadekvatne kontrole prometa doprinose ovakvim tragedijama! Već na granici je policija usporedbom putnog naloga i broja vozača, mogla zaključiti da ne postoje uvjeti za sigurnu vožnju i spriječiti udes. Umjesto toga gledamo sve veći broj nakićenih uniformi dok iskazuju sućut! Neznanje i nestručnost kumovale su svemu što se dogodilo.

VL
NE
NenadMladenovic
06:14 27.07.2021.

Ovaj vozač ko da je hercegovac bogati...vidi koliki je. A di je drugi vozač?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.