Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Drama u zagrebačkoj Areni: Policajci u pancirkama priveli muškarca

Foto: 24sata
22.10.2020.
u 20:08

Iz policije su nam rekli kako je kriminalističko istraživanje u tijeku.

PU zagrebačka potvrdila nam je da je danas oko 15 sati uhićen još uvijek nepoznat muškarac u Arena Centru. Kao što je bilo i za očekivati, privođenje je izazvalo veliki interes okupljenih kupaca. 

-  Vidio sam šest policajaca kako iznose nekoga van na pokretnim stepenicama. Neki od njih su imali fantomke i pancirke, kazao je čitatelj za 24sata. 

VIDEO Scene kao iz filma! Šest specijalaca s fantomkama u zagrebačkom Arena centru uhitili muškarca

Policajci su morali nositi privedenog muškarca, a iz policije su nam rekli kako je kriminalističko istraživanje u tijeku. 

Ključne riječi

Komentara 6

MA
marli
21:22 22.10.2020.

Lanište je poznato po dizanjima automobila u zrak, balavim krimosima sa stafordima (psima - svinjčetima) u parkovima i ćelavim glavama sa smrdljivim gaćama...

KV
kvatri
20:23 22.10.2020.

Pričao viceve o velikim vođama Plenkiju i Pupiju?

Avatar southman
southman
21:21 22.10.2020.

Koliko se zagrepcanci rugaju splicanima nije ni čudno. Što bi rekli stariji ljudi " nije ruglo za dugo ' !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije