Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši izraelski predsjednik

Shimon Peres zbog teškog moždanog udara stavljen u induciranu komu

shimon peres
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
14.09.2016.
u 07:21

Ravnatelj bolnice izjavio je novinarima da je 93-godišnji Peres pretrpio teški moždani udar s komponentom krvarenja.

Bivši izraelski predsjednik i dobitnik Nobelove nagrade za mir Shimon Peres stavljen je u induciranu komu nakon što je u utorak pretrpio teški moždani udar, izvijestili su bolnički službenici.

Ravnatelj bolnice izjavio je novinarima da je 93-godišnji Peres pretrpio teški moždani udar s komponentom krvarenja.

Novinarima se ispred medicinskog centra Sheba u blizini Tel Aviva obratio i Peresov sin koji je kazao da vjeruje, moli se i nada najboljem, ali da situacija nije nimalo laka.   

Peres, jedan od posljednjih živućih osnivača države Izrael, u dva mandata je bio premijer laburističke stranke i predsjednik od 2007. do 2014. Dobitnik je Nobelove nagrade za mir 1994. godine za ulogu u postizanju mirovnog sporazuma s Palestincima.

"Shimon, mi te volimo i cijela nacija želi tvoj oporavak", rekao je u priopćenju premijer Benjamin Netanyahu.

>>Shimon Peres: Ustaše su sramota

>>Peres predložio Papi osnivanje organizacije Ujedinjenih religija

Komentara 3

MF
martina.fila
09:15 14.09.2016.

nobela za mir? ahahahhahahaha. to je ko obama ili još bolje eu. ubijaju malu djecu, ali nagrađeni nobelom za mir... peres dobro zna kuda ide dalje

Avatar superhik74
superhik74
15:17 14.09.2016.

Stari bjeloruski kolonista i ratni zlocinac ne zasluzuje svakodnevno izvjestavanje o njegovom stanju. Imamo mi svojih problema vise nego dovoljno da bi se bavili bjeloruskim ilegalnim migrantom koji je kolonizirao tzv. Britanski mandat u Palestini kako su dogovorili James A.. Balfour i Rothschild u studenome 1917 godine tzv. Balfourskom deklaracijom.

ST
strsljen2013
08:13 14.09.2016.

Ne, potpuno krivo. Moždani je odabrao krivu metu, treba novog a ne starog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije