Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Sezona lova na političkog kapitalca Milijana Brkića

Navodno je godinama opstruirao rad policije, uključujući i istragu lanca elitne prostitucije

Komentari 4

Avatar southman
southman
11:20 28.11.2018.

Kada bi u RH sudili novinari niti jedan političar sa desne strane političke scene ne bi ostao na slobodi ! Možda bi im onda dragi bero, Taritaš i Beljak imali skupa 20% potpore !?

VL
JC
JChreont
10:54 28.11.2018.

Stavljajući riječ ubojica u navodnike te komentirajući kako je "tek poslužio svrsi", jasno je da novinarka ne misli da je Oswald zaista to učinio. Slagala se novinarka s rezultatima istrage ili ne, trebala bi poštivati njen formalni zaključak. Ali Oliverr Stone očito zna bolje od Earla Warrena. Tako je isto mogla napisati "navodni nalogodavac Đurekovićeva ubojstva Perković", iako je njemački sud pravomoćno presudio. Što se tiče samog članka, na razini je novinarskog početnika koji napravi juhu od tekstova iz drugih novina i vlastitih mišljenja. Navodno.

VL
MI
miso
10:49 28.11.2018.

U kakvoj mi to zemlji živimo? pitam se već desetljećima tijekom njezinog propadanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.