Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgradnja centra

Severinina sestra Zdenka Žunić želi ući u posjed svog zemljišta

zdenka žunić (1)
IVO ČAGALJ/PIXSELL
03.11.2010.
u 16:11

Vlasnici zemljišta na trasi Vukovarske ulice, među kojima je i Severinina obitelj, pokazuju rješenje Ministarstva pravosuđa kojim se postupak izvlaštenja proglašava ništavnim

Zdenka Žunić, sestra popularne pjevačice Severine, jedna od vlasnica zemljišta u Vukovarskoj ulici gdje se uskoro treba otvoriti City One centar, s još nekoliko vlasnika namjeravala je ući u posjed i tako zaustaviti radove na izgradnji pristupne ceste za centar. I to na temelju rješenja Ministarstva pravosuđa kojim se postupak izvlaštenja proglašava ništavnim.

- Nasilno su ušli u posjed. Grad Split nema ni lokacijsku niti građevinsku dozvolu za Vukovarsku ulicu. Lokacijska dozvola je tri puta poništavana. Gradske institucije žele pokazati svoju silu i moć. Mala hobotnica u našoj gradskoj upravi mislila je da je jača od Republike Hrvatske, kazala je Severinina sestra uz potporu još nekoliko vlasnika zemljišta na trasi Vukovarske ulice.

No, unatoč prvotnoj namjeri, od ulaska u posjed su odustali. I to zato što je Jasenka Ozretić, predstavnica Ureda državne uprave koja je vodila cijeli postupak izvlaštenja, najavila da će Ured donijeti rješenje o vraćanju u posjed vlasnika zemljišta.

Valja podsjetiti da je nedavno druga Severinina sestra, Marijana Vučković-Popović, novinarka koja živi u Beogradu, također prosvjedovala zbog izgradnje City One centra na splitskom predjelu Brnik. Tvrdila je da je dio zemljišta vlasništvo njezine obitelji i da se City One centar gradi nezakonito. Pozvala je tada USKOK i sve mjerodavne službe da uđu u Grad Split, pročešljaju rad njegovih službi i prekontroliraju sve dokumente vezane za gradnju novoga trgovačkog centra.

Komentara 12

MP
mparac3
19:12 03.11.2010.

Sve su se Severinine sestre udale za svoga, Srbina. Uskoro ce i Seve za svog Srbina da se uda, ako Bog dade.....

B6
Booyaka 619
11:28 04.11.2010.

Suvenira - tako su je zvali oni mali Romi u Knjazovoj emisiji...

Avatar mliniški
mliniški
14:04 04.11.2010.

Članak je dobro napisan, osim onog dijela gdje piše \" .... sestra popularne pjevačice ....\" pa po čemu je popularna, po glazbenoj naobrazbi, po prvim mjestima na hrvatskim festivalima, po nastupima u inozemstvu (osim u srbiji), po znanju stranih jezika itd itd. ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije