Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA Na cesti Skrad – Bukov Vrh poginuo B. Grgurić

Šetači čuli mobitel poginulog u provaliji

Hyundai je u provaliji bio okrenut na krov
Foto: Pero Lovrović
29.10.2008.
u 18:41

SKRAD – Samo kilometar i pol prije svoje kuće u selu Bukov Vrh kraj Skrada u prometnoj je nesreći poginuo 54-godišnji Branko Grgurić, najvjerojatnije u utorak predvečer kad se vraćao s posla u Delnicama.

Pronađen je danas ujutro oko 10 sati. Svojim je automobilom hyundaijem tucsonom sletio s uske zavojite ceste u provaliju duboku 40-ak metara gdje se njegov srebrni terenac zaustavio. Prilikom slijetanja udario je u jednu bukvu uz cestu, na kojoj se vide svježi tragovi od tog udara. Njegovo tijelo pronađeno je kraj automobila okrenutog na krov pa se pretpostavlja da je ispao iz vozila.

Mobitel je zvonio
Pravo je čudo da je netko uopće vidio automobil jer pogled s ceste zaklanja gusta šuma. – Šetao sam se sa ženom uz rub ceste, baš smo se zaustavili i “mjerili” koliko je visoka ova najviša jela, kad se supruzi učinilo da vidi neki odbljesak iz šume, bilo je od štop-svjetla – ispričao je Željko Bujan, mještanin Bukova Vrha.

Pomnije su se zagledali prema dolje, vidjeli da je automobil okrenut na krov pa se supruga Mirjana spustila dolje i ugledala strašan prizor, prepoznala je Grgurića i vidjela da je mrtav. – Odmah smo zvali policiju, stigli su za desetak minuta, i Hitna pomoć za njima, a dok su se liječnici spuštali korak po korak niz sklisku padinu punu lišća, preminulom Grguriću zazvonio je mobitel.

Vjerojatno su ga tražili njegovi stari roditelji, s kojima živi tu u prvoj kući u selu, ili možda ljudi s posla, radio je u Komunalcu u Delnicama, ali ne znam što, nisam ga dobro poznavao jer sam se nedavno ovdje doselio iz Rijeke – ispričao je Bujan.

Obdukcija danas
Tijelo B. Grgurića po nalogu istražnog suca odvezeno je odmah nakon očevida u Zavod za sudsku medicinu u Rijeci. Obdukcija će biti obavljena danas kako bi se utvrdio uzrok smrti. Do danas kasno poslije podne još nije počelo izvlačenje automobila iz provalije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije