Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa u Sesvetama

Otac u kući zapucao iz pištolja kako bi smirio sina

pištolj
Foto: Ilustracija: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
10.03.2015.
u 12:13

U kući se osim njih nalazilo još nekoliko članova obitelji, svi zajedno su bili u dnevnom boravku, a u jednom trenutku otac je iz dnevne sobe zapucao prema ulaznim vratima, u kojima je zrno i završilo.

Svađa između oca (54) i njegova 31-godišnjeg sina koja se jučer oko  19.30 sati dogodila u obiteljskoj kući u Sesvetama eskalirala je nakon  što je otac izvukao pištolj i ispalio hitac kao svojevrsno upozorenje  sinu.

U kući se osim njih nalazilo još nekoliko članova obitelji, svi  zajedno su bili u dnevnom boravku, a u jednom trenutku otac je iz dnevne sobe zapucao prema ulaznim vratima, u kojima je zrno i završilo. Ubrzo  nakon toga na mjesto događaja stigla je i policija, koja je oca privela u postaju i na kraju kazneno prijavila zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

>> Nesvakidašnja krađa u Šiljakovini: Lopovi ukrali cijelu vikendicu 

>> Muž pucao u ženu, muškarac ranjen pred kafićem u Dugopolju

Komentara 1

MI
Mirnadob
13:01 10.03.2015.

Sin 31 god,odgoj sa pistoljem? trebao je upotrijebit sibu do sinovlje sedme god. sad je kasno za odgoj ili pre odgoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije