Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan kraj

Sestre zakasnile, ljute se na mamu zbog panike

Eva i Ana Trstenjak
Foto: Facebook
12.07.2015.
u 21:55

PU međimurska kaže da sestre Trstenjak nisu prijavile napad ili nešto slično, a pronađene su na putu prema kući

Sestre Ana (24) i Eva (20) Trstenjak iz Male Subotice u Međimurskoj županiji, čiji su nestanak u subotu prijavili roditelji, zabrinuti jer se djevojke nisu u dogovoreno vrijeme vratile s velikog glazbenog festivala Exit u Novom Sadu. Roditelje je uhvatila panika jer su im mobiteli bili isključeni, ali sestre su, nasreću, pronađene na putu prema kući, kako smo doznali jučer u PU međimurskoj.

Nisu prijavile napad ili nešto slično. Sestre studiraju u Osijeku, a u petak su otišle na glazbeni festival s kojeg se nisu vratile do 6 ujutro, kako su rekle roditeljima, pa je majka preko organizatora zatražila pomoć. Radio 021 iz Novog Sada objavio je vijest na svojoj Facebook stranici i u trenu je počelo masovno dijeljenje poruke na društvenim mrežama.

Obaviještena je i policija koja se povezala sa službom za međunarodnu policijsku suradnju.

– Sve je u redu, vraćaju se kući, ljute na mamu što je digla paniku – kazala nam je u podne njihova majka, sretna što je sve ostalo na nepotrebnoj panici.

>> Pronađene djevojke iz Čakovca koje su nestale na festivalu Exit u Novom Sadu

Komentara 1

OB
ObrenM
01:47 13.07.2015.

Trebalo bi ih javno bicevati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije