Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dali na posvajanje

Sestre koje su preživjele pokolj u Alpama odvojili od obitelji

saad al-hilli,zaid al-hilli (1)
Reuters/PIXSELL
02.12.2012.
u 13:40

Dodatan je to šok malenoj četverogodišnjoj Zeeni al-Hilli i tri godine starijoj Zainab koje su u pucnjavi izgubile oca, majku i baku

Dvije djevojčice koje su u rujnu preživjele brutalni pokolju u francuskim Alpama britanska socijalna služba oduzela je od tete i dala ih na posvajanje nepoznatoj obitelji. Dodatan je to šok malenoj četverogodišnjoj Zeeni al-Hilli i tri godine starijoj Zainab koje su u pucnjavi izgubile oca, majku i baku, javlja Daily Mail. Saada, njegovu surugu Surrey i punicu Suhaliu al-Allaf upucao je u njihovom BMW-u 5. rujna nepoznati napadač koji je potom ubio i biciklista Sylviana Molliera.

>>Djevojčica (4) nije vidjela ubojice, skrivala se ispod mrtve majke

Njihov praujak Ahmed al-Saffar ogorčen je jer ih je socijalna služba nakon povratka u Veliku Britaniju oduzela teti i dala u ruke posvojiteljima. Iako ističe da su oni dobri ljudi i da brinu o djevojčicama, smatra da to nije uredu.

- Plakale su i pitale zbog čega ne mogu ostati sa tetom. Zanimalo ih je zašto ne mogu ostati duže kada im dolazim u posjet - kazao je razočarani Ahmed koji napominje da bi djevojčicama krov nad glavom rado pružili i neki od prijatelja njihovih ubijenih roditelja. Nekolicina ih je i pokušala kontaktirati socijalnu službu, ali uzaludno.

 Zbog čega nije moguće da se djevojčice prepuste ne skrb poznatim osobama nije poznato jer socijalna služba nije voljna komentirati slučaj.

>>Masakr u Francuskoj: Obitelj likvidirao plaćenik s Balkana?!

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:38 02.12.2012.

alosno do neba

OB
-obrisani-
16:39 02.12.2012.

zalosno do neba..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije