Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oBITELJ MOLI POMOĆ GRAĐANA

Sestra nestale Nine: Nikada nije ovako nestajala. U četvrtak navečer smo se čule

Nina Perić
nestali.hr/PIXSELL
01.02.2021.
u 14:47

Obitelj je u strahu, mole sve koji imaju bilo kakva saznanja da jave policiji na broj 192 kako bi ju što prije pronašli

Nina nikada nije ovako nestajala, a preko mobitela smo se redovno čuli. Zadnji poziv bio je četvrtak navečer i tada je sve bilo normalno, 'kako si i što ima'. U petak ujutro pokušali su ju nazvati mama i tata, nije im se javljala, zamolili su me da ju i ja nazovem, ni meni se nije javila, tada smo počeli sumnjati - ispričala je sestra Nine Perić (27) čiji je nestanak prijavljen u subotu ujutro, javlja 24sata.

Sestra kaže kako su policiji u Zagrebu prijavili nestanak Nine. Oni su ubrzo locirali njezin mobitel koji je zadnje bio aktivan u petak ujutro u Nedelišću.  - Nije nam ništa spominjala. Nikakav odlazak. Ne možemo povezati nikoga u Međimurju s njom - ispričala je sestra. 

Nina je rodom iz Zadra, u Zagreb se preselila zbog fakulteta. U stanu je živjela s cimericom, koja se nedavno iselila. Obitelj je u strahu, mole sve koji imaju bilo kakva saznanja da jave policiji na broj 192 kako bi ju što prije pronašli. U međuvremenu su kontaktirali sve bolnice i prijatelje nestale. Nitko ju nije vidio od dana nestanka.  Iz zagrebačke Policijske uprave vijest o nestanku Nine Perić proslijeđena je svim policijskim upravama u Hrvatskoj, te se za njom intenzivno traga.

Ključne riječi

Komentara 2

FA
fajlpz
19:57 01.02.2021.

A kako je onda prije nestajala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije