Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
automobili se zapalili

Šestero poginulih u lančanom sudaru na autocesti u Poljskoj

Ilustracija
Foto: AGENCJA GAZETA/REUTERS/PIXSELL
09.06.2019.
u 22:40

Glasnogovornik vatrogasaca rekao je za TVN24 kako ne zna ima li djece među poginulima.

 Šest osoba je poginulo, a 16 ozlijeđeno, u lančanom sudaru koji se dogodio u nedjelju na autocesti u Poljskoj.

Nekoliko se automobila zapalilo nakon što se kamion zabio u prometnu gužvu u blizini sjeverozapadnog grada Szczecina, kažu vatrogasci i policija. Sedam vozila, uključujući i kamion, sudjelovalo je u sudaru.

Nakon što je ugašena vatra, spasioci su izvukli tijela šest osoba. Glasnogovornik vatrogasaca rekao je za TVN24 kako ne zna ima li djece među poginulima.

Komentara 1

ZE
Zeljo1
09:30 10.06.2019.

Već sam napisao, vozači kamiona 90% nisu normalni.Izlaze iz kamiona u papučama potkosulji i rucnikom oko vrata, kao da idu na plažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije