Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na karlovačkom placu

Šest političkih stranaka darovima mamilo birače

plac3
Foto: kristina štedul fabac/pixsell
1/3
25.11.2011.
u 12:49

Najviše je darova nudio HDZ. Pored kolača koje su pripremale članice Zajednice žena "Katarina Zrinski" prolaznici su mogli kušati i kuhano vino i voće

Na karlovačkoj je tržnici danas prijepodne bilo vrlo živo. Letke s predizbornim porukama, ali i voće, povrće, kolače i druge delicije mnogobrojnim su građanima s nekoliko štandova nudili političari.

Članovi karlovačkog HSLS-a s nositeljicom liste Lindom Rossini Gajšak iz Samobora prolaznicima su nudili promidžbene plakate. Osim toga jabuke i šećer svojim su biračima nudili HSS-ovci na čelu s Božidarom Pankretićem. S njim su bile i karlovačke snage, dogradonačelnica Marina Kolaković, dožupan Ivan Banjavčić, a posebno je veseo i široke ruke bio tajnik Željko Obajdin.

Osim letaka s predizbornim porukama i političkim programom Jadranke Kosor građani su mogli kušati kolače, domaće vino i jabuke koje su mogli dobiti na štandu HDZ-a, gdje su ih dočekale i članice Zajednice žena "Katarina Zrinski", ali i gradonačelnik Damir Jelić, župan Ivan Vučić i dožupan Josip Šafar. Dragutin Lesar s Karlovčanima Nikolom Vuljanićem i Snježanom Kirinić iz stranke Hrvatski laburisti – stranka rada građanima su predstavili svoj predizborni program, kao i članovi HSP-a dr. Ante Starčević. Tijekom jutra svoj su štand imali i članovi Kukuriku koalicije.

HDZ najavljuje druženje i u subotu ujutro, također na gradskoj tržnici.  

Ključne riječi

Komentara 5

RO
rosa
14:31 25.11.2011.

U predizborno vrijeme biračkom tijelu baciti neku mrvicu u zamjenu za raspolaganje milijunima kuna proracunskog novca koje će osigurati korisnici mrvica. Bahati primitivci se razbacuju primitivizmom.

DE
demokršćanin
16:42 25.11.2011.

BOGATA PONUDA! Kolačima,kuhanim vinom,kuhanim kavicama ne rješavaju se nagomilani problemi države koje bi trebali rješiti izabrani na sljedećim izborima.

LO
Louie
20:00 25.11.2011.

Najvise je darova nudio HDZ. Znaci HDZ je najbolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije