Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Šest obilježja izbora - veliku ulogu odigrao i kandidat broj 3

Govori Milanovića, kao i Grabar-Kitarović, a i premijera nakon izbora govore da će ovo biti jedan od civiliziranijih prijenosa vlasti

Komentari 4

SP
Spezispezi
09:56 06.01.2020.

Bitne krive procjene članka: 1. Škorini glasači nisu svi desnica, ima mnogo protestnih. 2. Tražiti crnog labuda izvan hdz-a je uzaludan posao. 3. Ljudi traže promjenu, a u drugom krugu KGK nije promjena, dok je ZM samo minimalna promjena i tomje bilo dovoljno. 4. Da je Škoro prošao umjesto KGK u drugom krugu bi obje partije skupa protiv njega Isto to će se događati u narednim mjesecima do parlamentarnih izbora, doduše zakulisno i zaplotnjački, hdz i sdp skupa kao dvije lijeve partije protiv ujedinjene desnice.

VL
JK
ja-kan
09:48 06.01.2020.

Objektivno, Plenković rastura HDZ vodeći ga iz poraza u poraz.

VL
Avatar iguar
iguar
09:23 06.01.2020.

To je tema za tješenje hdz-ovaca. Matematika kaže da je Milanović u prvom krugu uvjerljivo pobijedio Škoru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.