Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza spornih okolnosti

Šest ključnih pitanja o nesreći bivšeg ministra: Banožić se ne može vratiti u Sabor prije svibnja 2024.

16.11.2023.
u 22:28

Banožić bi u roku od osam dana od razrješenja trebao aktivirati svoj mandat saborskog zastupnika. To bi bilo najkasnije u ponedjeljak, ali Zakon i Poslovnik Sabora ne rješavaju situaciju u kojoj dužnosnik nije psihofizički sposoban.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
22:41 16.11.2023.

Mediji su stvarno već dosadni sa Banožićem i nesrećom.Frajer je usro motku,nepažljivim preticanjem (a jbg većina nas vozaca je u životu bar jednom "nepažljivo" ili "riskantno" preticala) izazvao je tešku nesreću u kojoj je ubio drugog čovjeka.Poginulig ništa više vratitiiti neće niti će ikakva naknada umanjiti bol njegovoj obitelji.Banožić će imati posljedice, kako one tjelesne tako i psihičke,a o pravnima nek policija i sudstvo odradi svoje.Piskarati stalno o teme i razvlačiti nagađanja i što bi kad bi ,je teška morbidna dijgnoza već novinara.

Avatar Klopsek
Klopsek
08:46 17.11.2023.

Dovoljan je u saboru,jedna rućica više kod glasanja.

Avatar Cohen
Cohen
06:57 17.11.2023.

Sedam dana od saznanja da je smijenjen, a ne od samog događaja - dobar prijedlog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije