Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Energetika u EU
Povratak na članak

Šest hrvatskih projekata na listi strateških

Nominacija na listu EU projekata ne znači nužno i potporu u obliku bespovratnog novca iz europske blagajne

Komentari 4

DU
Deleted user
08:29 21.11.2015.

Bude li naš dični i vrli gospo'n Vrdoljak Ivek i dalje ministar gospodrstva, teško da će se ostvariti i jedan od tih šest spomenutih projekata. On i ekipa oko njega, u prvom redu Grčić dr. Brankec, Hajdaš udani Dončić dr. Sinke, Lalovac Boki, Maras Gogo i Jakovina Tićo, jednostavno imaju dvije lijeve ruke, pa to ti je. Čega se ti dečki, inače jako dragi i simpatični u svojoj izgubljenosti, prihvate to se obvezatno mora izjaloviti prije ili poslije. Valjda kleta i zlehuda sudba hoće tako.

VL
KP
karlo.petrik
11:28 21.11.2015.

A kaj je sa peljeskim mostom . Obecanja ludom radovanja , prosli izbori prosla i ta pusta obecanja .Sad talambate o tim silnim nafto-plinovodima i njihovim terminalima , pa zar jos uvijek ima tih naivnih koji vam vjeruju u ta naklapanja.

VL
Avatar antonija17
antonija17
16:03 21.11.2015.

Kako hrvatski politicari prave dobre projekte, bojim se da ce to opet gradani otplacivat njihove gluposti.

VL
KI
kirks
06:07 21.11.2015.

Isla su braca u Catar citava ekipa sa V rdoljakom na celu,Sta su su doveli umjesto ukapljeni plin .Nikla najveca djamija u Evropi .Posla ko u prici,pa neka njihovi glasaci opet vet vjeruju da Hrvatska raste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.