Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO U ZF FILMOVIMA

Šest država NATO-a gradi Zid od dronova prema Rusiji. Takve će zidove imati i oko većih gradova

28.05.2024.
u 15:04

Kao što se vidi na ukrajinskoj fronti, postoji stalna tehnološka utrka između protivnika i novih načina korištenja dronova u ratovanju. Čak i mali korak ispred protivnika dovodi do većeg uspjeha, ali taj se uspjeh može mjeriti u danima, jer se protumjere otkrivaju alarmantnom brzinom za svaku mjeru, a ciklus se time nastavlja

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
15:48 28.05.2024.

Jasno je tko je Europi navjeća prijetnja. No, realno Rusija trenutno nije kadra bilo što u domeni konvencionalnog rata. Jedino to ih drži je nuklearni arsenal. Da toga nema, zastarjela tehnologija, korumpirana hijerargija, pijana soldateska. Nešto kao JNA s kraja 80-tih.

PA
partijaner
10:38 30.05.2024.

uz zrakoplovstvo, vojska dronova najbolja je zaštita od crveno-crnog zla s istoka

NI
nisamrobot
19:00 28.05.2024.

Treba izgraditi neprobojnu željeznu zavjesu, ne dopustiti ni zraku da prelazi sa jedne na drugu stranu a tada Ruse prepustiti Indijcima, Kinezima , Koreancima , Vijetnamcima, Japancima, Saudiarabima i sličnim jadnicima, pa da vide kako će im biti. Tada će ostatak Evrope da se samostalno razvija vojno, energetski, tehnološki. Uslijedit će neograničena sloboda mišljenja , izražavanja , javnih medija. Ako i šta zapne uvijek su tu naši prijatelji koji će nesebično pomoći a kao i uvijek ne tražiti ništa zauzvrat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije