Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se jelena kukić

Šest dana joj nema traga, našli tek torbu

starica
Tihomir Ivčetić
21.10.2009.
u 12:45

Djelatnici PU požeško-slavonske započeli su intenzivnu potragu, a prema posljednjim informacijama pronađeni su dokumenti nesretne starice i to kod sela Vranić koje se nalazi u požeškom dijelu županije.

Pripadnici interventne policije i Gorske službe spašavanja već tri dana intenzivno tragaju za 80-godišnjom Jelenom Kukić iz Kusonja, sela pokraj Pakraca, koja je posljednji put viđena još 15. listopada. Ona je živjela sama pa je njezin nestanak prijavljen tek u utorak, pet dana kasnije.

- Bilo joj je dosadno samoj i zato se često šetala okolo. O njoj se brinula kćer koja živi u Zagrebu i koja je redovito dolazila podići njezinu mirovinu. Onda bi joj nakupovala svega što joj treba za mjesec dana, a platili su i da joj svaki dan iz grada donose hranu. Jelena ima kuću i u Bučju pa je znala otići tamo i zadržati se neko vrijeme. Zato mi nije bilo neobično što je nisam vidjela nekoliko dana - rekla nam je njezina susjeda Ana Kukić.

Jelena Kukić, inače, boluje od Alzheimerove bolesti, ali se dosad svaki put sa svojih šetnji vraćala kući. Njezin izostanak nije bio sumnjiv ni djelatnicima Crvenog križa koji su joj redovito donosili ručak jer su pretpostavljali kako je otišla u Bučje.

Ova pretpostavka se u potrazi za nestalom ženom pokazala točnom jer je policija njezinu torbicu, od koje se ona nikada nije odvajala, pronašla na cesti prema selu Vranić koje se nalazi na potezu od Bučja prema Požegi. Kako doznajemo u policiji, Jelena Kukić je trinaesta osoba koja je od početka godine nestala na području PU požeško-slavonske i za kojom se tragalo.

Zanimljivo je kako je najmlađoj osobi čiji je nestanak prijavljen bilo 17, a najstarijoj 89 godina, a među njima je četvero ljudi bilo iz Doma za psihički bolesne odrasle osobe u Ljeskovici. Jedanaest osoba je pronađeno, a još se traga za 41-godišnjakom koji je nestao u kolovozu. Inače, prošle godine prijavljeno je 13 nestanaka.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
respeckt51
16:34 21.10.2009.

Vesnica Milkovic pise.\" bilo joj je dosadno i zato je cesto setala okolo\". Mozda je imala potrebu za setnju, ne iz dosade ,vec zbog same rekreacije.Zar je trebala 80 godisnjakinja se uvuc u kucu i buljit u zidove ili televiziju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije