Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
složili se u saboru
Povratak na članak

Šest dana javne rasprave prekratak je rok za referendumsku problematiku

U Saboru je danas, na predzadnji dan javne rasprave o Ustavnim promjenama, rečeno kako je šestodnevni rok bio prekratak za pronalazak najkvalitetnijih rješenja

Komentari 12

BL
bellator luminis
19:15 26.11.2013.

Nevjerovatno, večeras na rtl dnevniku aktivistica inicijative "protiv" reče da će se koncert podrške održati na "trgu republike" pritom se podrugljivo cerekajući Hrvatskim gledateljima reče: šalim se na trgu Bana Jelačića he, he , he.... Ljudi pa jesu ovi izz inicijative "protiv" normalni? Što je njima Hrvatska, branitelji, obitelj i brak? Naše svetinje su njima zahebancija?

VL
IS
Iskra1
20:20 26.11.2013.

Koliko god se razno razni mediji trudili, zabadave im revolucija i kontra revolucija i sve pridjeve koje upotrebljavaju. Hrvatska i Hrvati svih denominacija izuzevsi fasisticko-komunisticke frakcije su pravi bedem ljudskosti, morala, pravde a sve drugo je nevazno. Gledajmo priredbu sizofrenije,e, uzivajte i ne brinite,rezultat ce biti ZA. O cemu se treba brinuti i organizirati jest sigurnost referendum radnika i glasaca. Cuvajte masovno jedni druge. Na sigurnosne organizacije nemozete racunati, znate vec zasto....

VL
Avatar abakus
abakus
19:00 26.11.2013.

Skrećem svim čitateljima pozornost na današnji osvrt HHO u svezi medijske harange protiv svih koji su za referendum. To je nešto što stvarno vrijedi pročitati. Izjava još nije nigdje u medijima (a ne bi me čudilo da je "preskoče), a treba je pročitati. Potražite je pod hho-izjava o referendumu za obitelj.

VL
Avatar fijolica
fijolica
19:05 26.11.2013.

Ovo je nevjerojatno! Što će još izmisliti? Što nisu o tome prije razmišljali? Što nisu to naveli kao razlog za odgodu referenduma za ulazak u EU. Tada ih to nije smetalo. Koliko je bilo vremena za javnu raspravu oko toga pitanja (a pitanje je bilo puuuno složenije)? A za ovaj referendum bilo je i više nego dovoljno vremena, ali bili su uvjereni da neće proći. Sad je zagustilo, pa se odjednom jako brinu o tome da je šest dana javne rasprave prekratak rok.

VL
IS
Iskra1
19:54 26.11.2013.

Rezultat referenduma jest rezultat, sve drugo je mutljaza i ne trebate se truditi.

VL
Avatar ivo587
ivo587
22:40 26.11.2013.

stravično je koji cirkus rade crveni da ih svako malo mora Ustavni sud podsjećati i kontrolirati, donose zakone kako im padne na pamet, a budući da su vrlo kratkovidni i briga ih za Ustav nego zakone prilagođavaju kako im paše, onda će biti sve više ovakvih situacija, čekam kada će ovi otić s vlasti da ih više ne moramo gledat ni čut..

VL
JM
jsos.markezic
08:11 27.11.2013.

već nekoliko puta Peđa uskače tamo gdje mu se kaže, iz svega se može vidjeti da on o ustavu nema pojma

VL
BU
bubimima
09:11 27.11.2013.

"Ustav je najviši pravni dokument jedne političke zajednice i bilo bi sasvim logično da si uzmemo dovoljno vremena, kako politička klasa, tako stručna javnost i zainteresirani građani, i da raspravljamo o najboljim mogućim rješenjima." A jesu li i kod prijašnjihih izmjena ustava bile dovoljno duge javne rasprave? Izgleda da jesu jer se do sada nitko nije bunio na rokove. A kakav nakaradni ustav imamo! Pogotovu glede referenduma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.