Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mazen Al-Ahmed, Sirijac u humanoj službi
Povratak na članak

Šest azilanata počelo se preko burze obučavati za kuhare

Najprije treba zaustaviti rat. Cijeli svijet zagovara humanost, ali nitko ne poduzima prave korake jer svatko gleda svoj interes

Komentari 5

ZA
zadar1
08:34 07.10.2018.

jbs mi sve ako bi ja jeo di oni spremaju!!!!

VL
Avatar gecdra
gecdra
10:05 07.10.2018.

Oni koriste dva tri recepta a svi su na bazi TNT-a.

VL
AA
AAAAAA
08:58 07.10.2018.

boženice - uzmi si ih doma koliko hočeš, ali i ti i takvi dezerteri držite se daleko od mene. I u RH je bil rat (ti si vjerojatno bila u Minkenu), a ja sam skupil dečke u tenisicama i otišli smo se suprotsraviti zvjerima i zato ne očekuj od mene razumjevanje ni za dezertere ni za tebe demagoginju!

VL
DU
Deleted user
12:04 08.10.2018.

Ali samo halal hrana.... Svinjetina nije u programu..., PLJUC

VL
DU
Deleted user
20:52 10.10.2018.

u Siriji su mu dva brata s obiteljima, u Turskoj četiri brata s obiteljima, i sestra (vjerojatno i ona s obitelji)... pa kad vidiš tu matematiku, jasno je kako će nas muslimani preplaviti, ako ih se bude i dalje primalo.. Oni se kote k'o štakori. Svi natrag, a naravno i ovi koji su ušli - potrpati na brodove, pa za Latakiju. Marš!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.