Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Vrhovnog suda
Povratak na članak

Sessa položio prisegu pred predsjednicom Republike

U obraćanju nakon prisege Sessa je rekao kako su riječi prisege sukus obaveze i položaja svakog suca u Hrvatskoj, a to je dosljedno poštivanje i primjena Ustava i zakona, međunarodnih ugovora, nepristrano, autonomno i neovisno obavljanje dužnosti.

Komentari 4

FT
feel_the_coruption
16:37 20.07.2017.

Oooo Đuro. Pa njegove tarife svi znaju. Ko više da, presuda je njegova...

VL
Avatar white socks
white socks
19:40 20.07.2017.

Očekujemo da sada Vrhovni sud u potpunosti poništi presudu i oslobodi Paravinju.

VL
PU
Pukovnik
18:17 20.07.2017.

Dao je prisegu nad slikom sveca i nozem, tako to radi Mafija.

VL
SS
sokac sa drave
17:34 20.07.2017.

Mi koji znamo da na vitalne funkciji u drzavi vi postavljate samo vase hocemo samo znati dali se praksa nepotizma i dalje nastavlja.Dakle dali je on vas ili nas,molimo mjesto i regija rodjenja,oca majke i djedova isto.Nakon toliko godina samostalne Hrvatske obican narod mora znati otkuda su nasi rukovodeci kadrovi.Posto sve propada u drzavi to je veoma vazan detalj neka se zna tko nas vodi u konacnu bananu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.