Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEGOVNA ODGOVORNOST?
Povratak na članak

Sessa: 'Odlučit ću kad dobijem spis i očitovanje Turudića'

U slučaju osude Turudić ne može napredovati

Komentari 9

BO
Bojnik
10:44 26.09.2019.

Turudic je jedan od rijetkih sudaca desnicara,koji prvo brani drzavu a onda gleda pojedinca.E kada takvi zasmetaju onda odma uskacu Bozinovicevi potrčci i ustavni sud. Kukala nam majka sa ovakvom drzavom.

VL
JU
Jure1991
10:48 26.09.2019.

Ajmo po Turudiću da malo zaboravimo pupovca.

VL
PH
Petarstijena-HR
10:47 26.09.2019.

Ti ćeš odlučiti! To je kao da daš vuku ovce da čuva! A tko će provjeriti tvoju imovinu kako si i na koji način stekao?????!!! kažeš naslijedio od roditelja, pa lijepo daj dokaze gdje su ti roditelji radili i koliko godišnje zarađivali da bi imao imovinu vrijednu 10-ak miliona kuna???!!!!!

VL
KA
kajinx
11:46 26.09.2019.

Ako Turudića toliko napadaju, mora da je veliki Hrvat koji voli svoju domovinu.

VL
IL
ilijan1a
11:10 26.09.2019.

Ispričati ću svoj doživljaj u vezi tih presretača. Vozim se tamo negde u kasne sate sustiže me civilni auto i doslovno mi se naslanja na branik gledam ga i kažem koji ti je k. dam malo gasa gledami dalje mi je na braniku oduzmemo gas da me prođe i prolazi me. Izbacuje rotirku od zada piše slijedi me. Mislim si u PM. jeli murija ili tko je to. Vozim za njima do nekog proširenja stanem iza njih izlaze iz svog vozila prilaze mi traže vozačku i prometnu. Dok jedan pregledava dokumente drugi hoda oko auta i nešto zaviruje. Sve pratim. Dotični mi se obraća držeći dokumente u ruci, gospodine dobro vam ide Audi, ja mu kažem pa vozio sam po propisu dok me niste onako sustigli dao sam gas jer ste mi doslovno se zakačili za mene. Promatra me i kaže imaš li 200 kuna i slobodan si. Mislim napisat će mi kaznu. Uzme 200 kuna i kaže sretno. To sam pričao jednom drugom policajcu i dobio sam odgovor, citiram: Svašta je se navuklo u našu policiju. Zato vjerujem gospodinu Turudiću da je tako bilo kako kaže.On je još i velika službena osoba na koju imaju mnogi pik. Policija je postupila ne profesionalno kao i prema meni. Hoće samo novac. Da su znali da je Turudić za volanom ne bi tako postupali izuzev ako mu netko ne radi smicalicu.

VL
OB
ObrenM
11:15 26.09.2019.

Ovaj sudac mi nije simpatican,ali postupak policije (sa opasnom pratnjom-branik uz branik) mi je jos mrzi.Ovi u presretacima su jako nadmeni,a u jurcanjima su izazvali vise prometnih nezgoda.Kad bude mrtvih ,te "ovlasti"ce se mijenjati,jer ima i drugih manje opasnih nacina za zaustaviti prekrsitelja.

VL
PH
Petarstijena-HR
10:49 26.09.2019.

Sudstvo je korumpirano-to se može riješiti informatičkim alatima i digitalizacijom i standardizacijom kazni elektronskim putem, a "suce" poslati da idu sadit krompir i čuvati ovce....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.