Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjerica Radeta

Šešeljeva zastupnica sramotnom objavom ismijala smrt Hatidže Mehmedović

24.07.2018.
u 17:01

Zastupnica Srpske radikalne stranke izazvala je zgražanje javnosti nakon svoje objave na Twitteru

Vijest o smrti Hatidže Mehmedović, srebreničke majke, simbola borbe za istinu o genocidu u Srebrenici, komentirala je i Šešeljeva zastupnica u Skupštini Srbije, Vjerica Radeta.

Zastupnica Srpske radikalne stranke izazvala je zgražanje javnosti nakon svoje objave na Twitteru.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Čitam umrla Hatidža Mehmedović iz udruženja poduzetnica Srebrenice. Tko li će je sahraniti. Muž ili sinovi? – napisala je ona na Twitteru.

Sramotnu objavu je nakon lavine kritika obrisala, no ona se ipak proširila društvenim mrežama.

Komentara 180

DU
Deleted user
18:06 24.07.2018.

Placem za Hatidzom"tamam" onoliko koliko i oni za zrtvama Uzdola,Grabovice,Sipica livada,Doljana,Trusine,Bobasa,Buhinih Kuca,Busovacki Staja i drugih mjesta masakra hrvatskih civila. Zalim isto onoliko koliko oni zale za 160 tisuca Hrvata Sarajeva,Kaknja,Kreseva,Fojnice,Travnika,Kraljeve Sutjeske,Konjica,Bugojna,Jablanice... Zalim koliko su oni zalili zbog svega sto se dogadjalu u logorima u Bugojnu,Jablanici,Konjicu,Mostru, u kampovima odreda El Mudzahid kod Zenice itd. Zao mi ih je onoliko koliko je njima zao 150 povratnika ubijenih od rata. Pocev s obitelji Andjelic kod Konjica,za koju nam jos nisu platili "krvarinu" kako je ponudio ubojica na sudu,sukladno islamskom obicajnom pravu. Naglasio bi da ih je mucki ubio na Badnju vecer.. Nije tako davno bila ta 1933. kad je broj katolika bio gotovo identican broju Muslimana u Bosni,30%.Da se zapitas?

DU
Deleted user
19:44 24.07.2018.

hrvati su im pomogli a danas nas jebu imo je karađić i pravo trebalo je stati sa olujom na granicama rh nek se jebu balije nek ih brača srbi pobiju to su suncokreti bili i ostali poturice

DU
Deleted user
17:38 24.07.2018.

evo prilike da se jave hrvatski pandani zle vjerice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije