Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpski radikal
Povratak na članak

Šešelj rekao da ima pametnija posla od procesa u Haagu i najavio novu knjigu

Šta god da se dogodi, imam neoborive argumente da su moja prava kršena, pa je nemoguće ni da me naš sud izruči. Postupak traje već 15 godina, što nije razuman rok, te ne vjerujem da bi i naš sud donio odluku da me izruči, kaže Šešelj

Komentari 25

PR
prajdali100
19:08 13.12.2017.

Ruku na srce,Šešelj je toliko izvrijeđao i izblamirao taj sud da su ga iz čistog očaja oslobodili.Često sam pratio cirkus od tog suđenja, tragikomično !Mogu mu staviti soli na rep.

VL
DU
Deleted user
21:50 13.12.2017.

Onima,koji nisu pratili sudjenje Seselju,savetujem da ne komentarisu.Oni,koji su pratili sudjenje,videli su svojim ocima,kakva farsa je Haski sud.Seselj ih je bukvalno rasturio,i dokazao da je sposobniji pravnik od onih monstruma u crnim odorama.Sa osmehom na licu,velikom dozom ironije,i mozemo slobodno reci-sa velikim samopouzdanjem,napravio ih je smesnima.Vecina osudjenika je imala ophodjenje prema sudu,u stilu:"Postovani sude", i slicno...Kod Seselja je bilo obratno.Par primera:"Ja ovim,odvratnim Engleskim jezikom ne zelim cak ni da razgovaram".Na pitanje o tome,da je komentarisao pobijene Amerikance,on odgovara:"Da,zao mi je sto ih je tako malo ubijeno.Oni su dosli u moju zemlju da dele pravdu.I automatski su moji neprijatelji.Da,zao mi je sto ih nije pobijeno vise".Ispitivanje svedoka je cesto bilo tragikomicno.I na kraju,kada im je ,sa osmehom na licu,rekao da mogu da mu po.use,i da im j..e majku svima,pocevsi od glavnog suca Hansa Holcijusa,pa nadalje...Ha,ha.Nikada ga nisam shvatao ozbiljno,i nikada ni necu.Ali,i da mi je najzesci neprijatelj,postovao bih ga,zbog takve iskrenosti,i hrabrosti.Udjite samo na Youtube,i nadjite najbolje scene sa sudjenja.Mnogi ce promeniti misljenje o njemu.

VL
DJ
djakputnik
18:43 13.12.2017.

Šešelj je govno. To je definitivno istina. No, to govno vadi od takozvanog Haaškog suda ono što taj sud zaista im jest - budalu.

VL
BR
brojevi
23:07 13.12.2017.

Tkzv. Haški tribunal pustio je četničkog ideologa Šešelja isključivo zbog izjave da mu mogu popušiti i sada u potajici očekaju "konzumaciju" datog obećanja. Kako drugačije protumačiti sramotne odluke i rad ovog suda nego kao pravnu perverziju prostituiranog UN-a.

VL
DU
Deleted user
21:33 13.12.2017.

Cak i u zlocinima postoje kategorije.Nije isto,silovati dete od 5 godina,i ukrasti hranu u prodavnici.Jedno je verbalni delikt,a drugo su ubistva.Za Praljica niko nije mogao reci,da je licno ubijao.Ni za Mladica.A obojica su optuzeni,i to,na visoke kazne.Gotovina je po svim pravilima trebao biti kaznjen.Da ne govorimo o Naseru Oricu,koji je svojom rukom ubijao civile.Za to postoji dosta svedoka,i to ceo svet zna.Ramus Haradinaj je cak i napisao knjigu,u kojoj pise kako je ubijao!Slobodan covek.Kao i Taci,Oric.Nisam nacionalista,ali ,postaje i vise nego providno-da su uglavnom odgovarali Srbi i Hrvati.A ne i muslimani.Voleo bih,dama Srbima i Hrvatima,pre svega Amerikanci objasne,zasto je to tako.Ja znam.Ali neka objasne onima,koji ne znaju.A misle da znaju.

VL
DE
desperadikus
18:32 13.12.2017.

Ovaj novinar ne zna gde je bio poduhvat

VL
DU
Deleted user
19:09 13.12.2017.

Njegovo mišljenje nas ne interesira. VL nam netreba ovdje puštati tekstove iz srbijanskih medija već vlastitu analizu šešeljevih zločina i zločina njegovih kompanjona iz tog vremena, Nikolića, Vučića i Dačića. Iza njihovih zločinačkih djelovanja ostali su leševi po Hrvatskoj. Tip se slobodno šeta srbijom i pali hrvatske zastave. Hrvatska vlada šuti umjesto da traži njegovo izručenje pa da mu se sudi u zemlji gdje je sa svojim četnicima činio zločine i huškao narod na Rat.

VL
Avatar Cica sekrecija
Cica sekrecija
17:58 14.12.2017.

Ovaj čovek već 27 god.širi mržnju i vi mu dahete mediski prostor

VL
Avatar Bokac75
Bokac75
15:27 14.12.2017.

Sto reci o Seselju. Po meni izuzetno inteligentan i duhovit covjek. Covjek koji je bezrazlozno robijao 12 godina i unatoc tome ostao vedroga duha. Na tome mu doista mozemo pozavidjeti. Mene primjerice osudit na godinu dana,mislim da bih tesko podnio. Sto ko misli o njemu je druga stvar,no cinjenica je da je bio dio folklora Miloseviceve Srbije 90-ih,no bez dokaza da je osobno cinio zlodjela. Da sam na njegovom mjestu tuzio bih tribunal i trazio nadoknadu za nerazumno dug pritvor poslije koga je usljedila oslobadjajuca presuda.

VL
CE
centirion
16:39 15.12.2017.

Prodaje srbima praznu priču i lagodno živi! U stvari on im govori ono što oni žele ćuti! Mit o srpskom "junaštvu" ,"velikoj srbiji","ruskom bratstvu" i slične neistine i nebuloze! Jadno!

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
19:07 13.12.2017.

HAG je oslobodio Zločinca Šešelja

VL
SZ
slaven.zadravec
18:13 13.12.2017.

Šešeljeva izjava potpuno u skladu s Hrvatskim generalskim zborom.

VL
WA
wasined
22:48 13.12.2017.

Seselj je HRVATSKO prezime! Isto kao i Gudelj, Grizelj, Krstelj, Troselj ... itd ... ima ih jos. Kako on sve stokavce smatra Srbima te tvrdi da su Hrvati vecinom Srbi katolici, trebao bi i za sebe reci da je Hrvat pravoslavac. Ali ne! On je naravno iznimno "cistokrvan" i plemenit, a drugi su krizanci i mjesanci. Abnormalno je kako se dobro uspio sa takvim idiotizmima i glupostima. Meni apsolutno neobjasnjivo!

VL
BP
bojan.prokic.9
20:50 13.12.2017.

Pri čemu je Vučićeva ministrica za EU, Jadranka Joksimović, koliko do juče bila glodur Šekijeve novine "Velika Srbija".

VL
Avatar Trica
Trica
18:11 13.12.2017.

Da se ja pitam, ja bi tebi Doktore oduzeo Srpsko Državljanstvo i poslao te kod tvojih u Hercegovinu:)) Mislim da bi za kratko vrijeme postao visoki funkcioner HDZ-a:))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.