Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost od rata
Povratak na članak

Lavrov: Rizik sukoba oko Sj. Koreje je velik, duboko smo zabrinuti

"Jača i razumnija strana" trebala bi poduzeti prvi korak da ublaži krizu, rekao je Lavrov

Komentari 11

PI
Pikacu
17:14 11.08.2017.

Xd... lavrov dobro pocrnio... Ugl... to je komunizam... ubijes pretilog Gospona Gojka velicanstvenog II. Prasetić Ģovedić i par njegovih frendova i onda svi plakaju za pretilom gujdom pa se razbistre i pocnu normalno zivjeti kak neka demokracija il tak nekajj kaj je danas narod Cool ^,^

VL
Avatar 2222
2222
15:26 13.08.2017.

Nema od tog rata nista,preblizo je to Rusa i KIneza I Indije to bi bila golema zrtva i zato bolje da ohlade glave i na javljaju se u eteru.Igra Male djece Moj avion brze leiti od tvoga i tako dalje sramota da u 21 stoljecu nismo bolje skolovani.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
22:27 11.08.2017.

bez prevelikog pretjerivanja i ulizavanja ijednoj strani treba jasno reči i glasno da upravo te velesile imaju svaka svoje prste u tom što se tamo dešava rusi i kinezi podupiru malog debelog diktatora poradi svojih ciljeva trenutno a ameri furaju opet svoju politiku i sad brača po stavovima koriste i podupiru tamo luđaka no pitanje je ko li če kog na kraju poduprijeti ako li krene po zlu a isto tako ko li če poduprijeti amere unija ili neko još pa sve ode u krasni kkkk jer lako li se igrat i vuči poteze ali ako li neko popizdi i krene onda je to totalitarni rat i kraj ljdstva jer niko neče stat i gledat kako li mu protivnik uništava njegovu zemlju i saveznike i zato gospodo moja više pregovaranja nego li prijetnje jer mali je prst blizu okidača kad bi sve ošlou vrit i vjerujte mi niko nebi pobjedio nego naprotiv blaženi i sretni bi bili oni koji bi u napadu nukleusa poginuli a ostali bi u mukama umirali za koga i što i koli bi uopšte mogo prehranit i napojit sve žedne i gladne kad bi sve bilo zatrovano --jedino opet meštri na vlasti ali i oni bi vjerujte mi nadrapali od onih koji su ostalina milost i nemilost radi njih sviju vladara pa ko voli nek izvoli držat za nekog i onda kad krene sve u guzicu ili propast okretat leđa i vadit kestenje kad je vruče tako i kinezi nekse malo smire zajedno s onim maslim kim om koji je totalitarno pošizio i stalno nekom prijeti umišljasjuči si da je vladar i gospodar cjelog svijeta ili ti tamničare o kojem svi ovise

VL
GV
golub Vaso
22:01 11.08.2017.

lavrov je najjači diplomata na svijetu

VL
DH
dalibor.hren
04:52 12.08.2017.

Negdje će, sigurno je, "puknuti"! Ameri i rusi moraju samo odrediti područje, državu, kako bi ispraznili svoje prepune arsenale a nakon toga nama prodali preživjele helikoptere, tenkove, avione...!

VL
MX
Mister X
19:25 11.08.2017.

"Jača i razumnija strana" trebala bi poduzeti prvi korak da ublaži krizu, rekao je Lavrov .. Kako se im udvara siromah sa jači i pametniji ... To kao bakica neka proba da sa bla bla nešto učini. Jesi poslao ratnetne brodove da nadziru što se tamo događa Satelite da prate i zeakoplove dronere da lete uz granicu da vide tko to koga dolazi stiže tamo prijeti da napada narod u vlastitoj državi . Iako nisu teroristi niti jedan metak ispalili na nikoga ! Samo neče da pristanu na to pile svoje rakete kao mutavi Sadam i pored toga najprije mu zube izbili i onda ga objesili na polagano kao psa !!! Gadafija su sredili nabijanjem na željeznu štangu .. Assad je imao sreči do sada i Erdogan jer je poslušnik i pod komandom NATO - Rakete od njega lete za MOskvu , ali nije baš po ukusu demokracije želi smrtnu kaznu za teroriste da uvede- u svojoj vlastitoj državi !!!!

VL
DU
Deleted user
09:50 12.08.2017.

Ma nismo vidjeli nijednu atomsku bombu od 1945, pas smo skoro vec zaboravili sto je to. Hajde njih par pa da nas se malo podsjeti.

VL
MX
Mister X
19:10 11.08.2017.

"Vojno rješenje je sada u potpunosti isplanirano, od strane Amerike (oružje je) napunjeno i spremno, ako se Sjeverna Koreja ne bude ponašala pametno", Recimo kao Sadam Husein dozvoliti kontroli i svima da mu gledaju i pod krevet i ako nene izreže sve rakete do zadnje sam uništi kao Sadama. zna što ga čeka tako i tako če ga isplanirano rasturiti . I loviti da ga riješe poput Gadafija Sadama ili Assada .. skoro i Erdogan I to samo da dokažu i Kini i Rusiji da su bijednici - koji najvažnije nemaju snage i oružja hrabrosti svjesni toga da bez nuklearnog potencijala rakete u milijunskom količinama !I bez još jednoga NATO 2 nema spasa nikome ... Sve ostalo je zaostalo .. Ledana po jedna država bude rasturena spaljena po želji jednoga jakoga policajca ! A razlog da mu opasnost prijerti sa 20.000 KM ili 50.000 KM je normalno prihvatljiva , Dok mutavi Putin dozvoli damu na granicu dolazi Neprijatelj iako nije u savezu sa tim državama .. Puutin bi morao toliko biti razuman da zna da je on velika meta i da je pitanje samo kad če se policajac razljutiti odjednom i nema ga !!!!

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
17:24 11.08.2017.

Buš je odbacio ugovor i prozvao tri države osovinama zla koje treba uništit. Vojne vježbe, pritisak sankcija daje opravdanu sumnju sj.Koreje da je rat neizbježan. Videći se teorijom napadni prvi, jer zadati prvi udarac je bitano

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.