Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serge Brammertz
Povratak na članak

U Haagu nije suđeno narodima nego počiniteljima ratnih zločina

"Samo u BiH je više od tri tisuće neriješenih slučajeva ratnih zločina. Naš ured ima 9 milijuna stranica dokumenata o konfliktu u nekadašnjoj Jugoslaviji"

Komentari 30

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
12:06 02.12.2017.

Što je Brammertz, što si se uzbudio? Možemo ti samo čestitati, sve si napravio kako bi lažno osudili nevine ljude, ali ti treba dodatno čestitati da si i poražen, skupa s ostalom haškom bagrom, koja u cijelom tom svom imperijalističkom arsenalu nije imala sredstva za slomiti čovjeka poput Praljka, čovjeka koji je odbio biti slomljen. Čovjeka kojeg ćemo se sjećati stoljećima kao junaka i mučenika, dok se lažljivih birokratskih štakora poput tebe neće sjećati nitko.

VL
GE
genex
12:08 02.12.2017.

smradu jedan lažljivi.samo u zadnjem slučaju suđenja praljku i ostalima vidljivo je koliko ste pokvareni i koliko je tu pokvarene politike.za zločine moraju odgovarati oni koji su ih i učinili.u svim pravima svijeta odgovornost je uvijek subjektivna i ne izmišlja se uzp tako široko postavljen da se je nemoguće obraniti. hajde govno jedno budi hrabar i izjavi da bush i blear trebaju odgovarati za UZP protiv iračkog naroda kad su izmislili oružje za masovno uništenje i masakrirali cijelu zemlju samo zbog nafte.

VL
ZG
ZGexil
13:09 02.12.2017.

po vašoj haaškoj logici bi trebalo suditi svakom premijeru i predsjedniku države u kojem se dogodi zločin, uz gradonačelnika mjesta, za udruženi zločinački pothvat, jer nisu imali osigurani sustav za spriječavanje zločina. krenimo...... prvo optužite babu merkel za prošlo novogodišnje silovanje po kölnu....., hrvatskim časnicima OSOBNO dokazali niste ništa ! sve ostalo je zla namjera u izjednačivanju krivice, politička "volja", kojoj ste i vi u europi sukrivci, jer ste 4 godina na debelo kumovali i pametovali za vaš osobni interes. kratko, tko vas sve skupa jebe, pička vam materina dvolična !

VL
DD
ddh
16:05 02.12.2017.

Brammertz prestanite siriti svoje koruptne i pokvarene teorije. Haaski Süd- jepoliticki sud isto kao sto si ti politicki i pokvareni koruptni tuzioc. U jednoj nevidjenoj spregi podupiraca srpskih zlocina izmedju tebe i tatalno politicki prostituiranih sudaca su izasle ovakve presude, koje ne da nemaju veze sa nekakvim trazenjem ili zadovoljavanjem pravde, nego nemaju veze niti sa zdravom pamecu. Ja milom Boga da te Bramertz nikada ne sretnem, jer ako te ikada sretnem onda ces dobiti batine, kakve si niti nemozes zamisliti, dobit ces batine kakve su odmjerene jednom politicki korupiranom i politicki prostituiranom odvjetniku, koji nije ni zavrijedio da hoda po tom svijetu.

VL
PA
Patrizzia
13:57 02.12.2017.

U Hagu nisu sudili kvalificirani suci za kazneno pravo već bezvezni aktivisti.Zašto niste sudili bošnjacima zajedno sa njihovim muđahedinima koji su najprije odrubili glave hrvatskim civilima i djeci , a potom s njihovim glavama igrali nogomet . Dao Bog da se Svima u Hagu desi isto pa da sa tim glupim nekompetentnim glavama svinje igraju nogomet !

VL
DU
Deleted user
13:12 02.12.2017.

E ako ovi 120 mladih sudaca bude sudilo kao haski sudci tesko onima kome budu sudili, a ovo sto trabunja da Hagg nije politicki sud to moze objesiti macku o rep pa i ptice na grani znaju karakter rata u BIH i Hrvatskoj samo debeloguzicari iz Haaga nemaju pojma o tome jer i nisu trazili cinjenice nego politicke igre.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
12:18 02.12.2017.

Branitelja priča sve najbolje ali kao profesionalac krije pravu logiku gdje je logika da Bil Klinton nema nikakva prava upozoravati Dr.Franju Tudjmana na djelovanje u BiH kad je BiH hrvatski teritorij od doba Kralja Tomislava gdje se te granice nazivaju velika Hrvatska jer kroz povijest Hrvatska je takorec bila potlačena i nije imala pravo ka Država da sprovodi svoju samostalnost. Sve je to poznati Bramtezu ali naravno da je nama poznato da je današnja politika Svjetske Zajednice na strani Američke Vanjske Politike pa po tome i sam Bramtez se treba držati te politike od koje dobiva placu . Svjetska zajednica sa Američkom Vanjskom Politikom nazvala one koji se bore za svoju rodnu grudu Kriminalcima teroristima jer oni kao takovi nemaju pravo rijesavati probleme svojih država jer je umiješana Američka Vanjska Politika u njihovim vladama koje sprovode tu politiku pa se narod mora na neki nacin boriti do svoje države koju treba vodit taj narod bez manipulacije Američke Vanjske Tako i Hrvati nisu se smjeli nakon Oluje boriti za BiH da ju stave natrag u Hrvatske Granice.

VL
Avatar kenshi
kenshi
14:19 02.12.2017.

U Hagu je suđeno po nalogu MI6, Britanske tajne službe.

VL
NV
NV
12:17 02.12.2017.

Da,da a UZP sa Tudjmanom? Ma ajde.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
19:37 02.12.2017.

Serge, kaj ti opet Jackline ni dala....il je ipak bil Jackues >;-))

VL
DU
Deleted user
21:14 02.12.2017.

Budala. Skupa s Carlom.

VL
FO
FONZA
19:51 02.12.2017.

Kad nemas nikakvih dokaza - tada izmislis nekakav Udruzeni Poduhvat....ma hajde......hahahaha.....

VL
BA
bakulušić
20:40 02.12.2017.

Haško sudište ( i sud i tužiteljstvo ) više sliče nevladinim udrugama civilnog društva nego ozbiljnom međunarodnom sudu. To je sramotna kompromitacija prava i pravnih znanosti. I nitko mudar se s tim ne bi hvalio. Mućak je - mućak!

VL
FO
FONZA
19:49 02.12.2017.

Glavni Haski zlikovac.....ovaj je sigurno nastao parenjem brata i sestre......imbecil

VL
ST
Starotopoljanin
20:45 02.12.2017.

Smradovi .

VL
ST
stevan
12:39 02.12.2017.

Bio sam zapovjednik u ratu. To sto nije sudjeno drugima ne znaci da su naši nevini. Bilo je svega. DORH nije radio svoj posao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.