Naslovnica Vijesti Hrvatska

Šenkovec: Školski odbor smijenio ravnateljicu zbog biogeneratora

Smjenu ravnateljice Z. Treska zatražili su predstavnici roditelja zbog postavljanja 13 uređaja protiv negativnog zračenja, za koje je škola nakon radiestezijskog mjerenja potrošila gotovo 100.000 kuna.
25. siječnja 2010. u 19:57 9 komentara 8 prikaza
zvezdana treska
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Školski odbor OŠ Petar Zrinski u Šenkovcu danas je donio odluku o smjeni ravnateljice Zvezdane Treska zbog postavljanja biogeneratora atlanta u školske prostorije.

Za smjenu je glasovalo šest članova, jedan je bio protiv, a jedan je listić bio nevrijedeći. Od 2. veljače dužnost v.d. ravnateljice trebala bi preuzeti Lidija Matoša.

Smjenu ravnateljice Z. Treska zatražili su predstavnici roditelja zbog postavljanja 13 uređaja protiv negativnog zračenja, za koje je škola nakon radiestezijskog mjerenja potrošila gotovo 100.000 kuna. Ravnateljica se pravdala da je uređaje dala postaviti radi zaštite zdravlja nastavnika jer ih je nekoliko oboljelo od raka.

Atlante su ploče koje se pričvršćuju za pod, a prema tvrdnjama izumitelja Darka Maltara, neutraliziraju patogena zračenja, poput onih “geofizičkog i svemirsko-geomagnetskog podrijetla”.

Predstavnici roditelja pobunili su se što ih nitko nije pitao o postavljanju uređaja koji nemaju službeno znanstveno opravdanje. Novac za materijalne troškove škole morao se, smatraju, potrošiti namjenski.

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

  • stijef:

    bas lijepo, napokon; a nakon sto bude imenovan novi ravnatelj, red je da svi iz skolskoga odbora dadnu ostavke...

  • -obrisani-:

    Zemlja znanja, i to onog o kojem nitko ništa ne zna, a nije sigurno ni da postoji......

  • Tomislav@Andrašec:

    Gđa. Treska mi nije omiljena osoba, ali u ovom slučaju ne vidim razlog za smijenu (osim ako u prijašnjem komentaru ono o falsificiranju nije istina...) jer je kupila nešto pozitivno - Bože moj, - biogenerator !, i kada se pokazao ... prikaži još!e pokazao štetan, postupila opet ispravno - smanila ili neutralitirala zračenje kupnjom strojeva za upijabnje istog. Ne znam zašto ne bi trošila novac i kupila nešto što pobuđuje znatiželju kod djece... ( ako se ne radi o nekom drugom generatoru, ima proizvodnju struje na na biološkoj bazi čime štedi novac i možda nagovori koje dajete ili roditelja da kupi za doma, jer trebmo čuvati ovu jedinu planetu koju imamo)... To što piše da je napravila u članku onda je morala zadržati svoje mjesto.