Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMRT GA PRETUKAO

Senjanin Milan Nekić optužen za ubojstvo 87-godišnjeg Zagrepčanina

policija
ilustracija
10.07.2014.
u 13:56

Nekić ga je odgurnuo na tlo te ga rukama, nogama i drvenom lampom izudarao

Protiv Milana Nekića (65) iz Senja Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci u četvrtak je podiglo optužnicu zbog ubojstva 87-godišnjeg Zagrepčanina, Nekićeva poznanika kojega je nasmrt pretukao u ožujku ove godine u Senju.

Dvojica muškaraca sukobili su se na terasi vikendice u kojoj je Zagrepčanin boravio sa prijateljem, 64-godišnjakom iz Zagreba, s kojim se Nekić najprije "zakačio", navodno zbog neplaćenih radova koje je za njega obavio. Ubijeni muškarac pokušao je spriječiti njihovu prepirku kada ga je Nekić odgurnuo na tlo te ga rukama, nogama i drvenom lampom izudarao zadajući mu brojne udarce u glavu. Nanio mu je više lakih i teških ozljeda usljed kojih je došlo do obilnog krvarenja, a udisanjem krvi i do smrti 87-godišnjeg Zagrepčanina.

Nekić je uhićen nedugo nakon tragičnog događaja i od ožujka je u istražnom zatvoru. Tužiteljstvo je predložilo da mu se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

>> Nasmrt zatukao majku jer mu nije željela donijeti čašu vode

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije