Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije šala

Selo u BiH ima najveću zastavu u državi, ali nemaju vodu i asfalt

'zastava bih'
''
02.10.2012.
u 17:34

Lijepo je imati najveću zastavu u BiH u svom mjestu. Ali, još je ljepše kada svaki dan imaš vodu u slavini, komentirala je stanovnica Ban Brda

Suprotno očekivanjima, stanovnici bosanskog sela Ban Brda u Hadžićima nisu krili nezadovoljstvo nakon što im je nasred sela postavljen jarbol visok 30 metara s najvećom zastavom u državi. Portal klix.ba pretpostavlja da bi reakcije mještana vjerojatno bile drukčije da već šest dana nisu prisiljeni živjeti bez kapi vode, ali i cijeli život bez asfalta na putovima.

– Ovo je katastrofa. Godinama čekamo da netko nešto poduzme s time u vezi. Stalno slušamo neke izgovore od ljudi koji bi trebali brinuti o ovom problemu. Lijepo je imati najveću zastavu u BiH u svome mjestu. Ali još je ljepše kada svaki dan imaš vodu u slavini. Mnogi su došli i slikali se prije nekoliko dana, a nakon toga su otišli i pitanje je kad će ponovno doći – rekla je jedna stanovnica Ban Brda nakon ceremonije postavljanja zastave dimenzije 12x6 metara, kojoj su nazočili i mnogobrojni lokalni političari.

Njima pak zamjeraju i ostali stanovnici tog malog mjesta u općini Hadžić iz koje pak tvrde da su za prestanak opskrbe vodom krivi sami žitelji Ban Brda koji nisu redovno podmirivali račune za vodovodnu pumpu.

>>Plaćaju poreze, prireze... a nemaju asfalt, vodu, kanalizaciju

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
21:45 02.10.2012.

sigurno imju i najvecu Djamiju,ahaahhahahhahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije