Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEHNIČKI PREGLED

Seljacima pregled jeftiniji, jer ne moraju u grad

traktor
Maja Šantoši/Pixsell
14.04.2011.
u 14:36

Od 40 pregledanih traktora 70 posto su ispravni, a ostali će morati na popravak, pa ponovo pred stručnjake

VIROVITICA -  Poljoprivrednici na širem virovitičkom području ne moraju dovoziti svoje poljoprivredne traktore na redovan tehnički pregled u Viroviticu, jer im ovlašteni stručnjaci tvrtke 'Agroservis',  tehnički pregled i sve druge formalnosti, obave u njihovim selima. U Špišić Bukovici je u srijedu pregledano 40-tak poljoprivrednih traktora od kojih je 70 posto zadovoljilo kriterije sigurnosti, a ostali će morati na popravak, pa ponovo na pregled.

– Poglavito se radi o starim poljoprivrednim traktorima o kojima vlasnici doista brinu, pa s njima nema većih problema. Tehnički pregled stoji vlasnika oko 400 kuna, a seljacima je to povoljnije jer ne moraju trošiti gorivo i vrijeme putujući do grada i natrag, kaže Tomislav Vargović iz 'Agroservisa'.  Uz kopije dokumenata tehničari svaki pregledani poljoprivredni traktor snime i fotoaparatom. Ekipa za tehnički pregled danas je u susjednom selu Turanovac.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
antikorumpirani
19:03 14.04.2011.

a za samo sto kuna više(naravno u džepu nadzornika)prolaziš tehnički i bez traktora.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije