Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neiskorišteni euri
Povratak na članak

Seljacima novac iz EU nedostižan jer rade nelegalno?

- U Vukovarsko-srijemskoj županiji je tisuću farmi, no samo je jedan vlasnik krenuo u postupak legalizacije, kaže županijski pročelnik A. Matić.

Komentari 8

Avatar dovidovic
dovidovic
14:35 08.04.2010.

U EU neće biti poljoprivrednih domaćinstava. Država će seljacima isplaćivati socijalnu pomoć, koja će možda biti i izdašna ali će u čovjeku uništiti samodostojanstvo i baciti ga u depresiju, a poljoprivredne proizvode uvozit ćemo iz Francuske. EU bi za Hrvatsku mogla biti gora od Jugoslavije, samo što će se zatiranje ove zemlje vršiti bez nasilja, europski.

VL
IZ
izbrisan
10:02 11.04.2010.

Novac nedostizan Matic prodaje muda pod bubrege. Nisu seljaci izmislili regulativu,koja ih koci pri svakom pokusaju unaprijedjenja proizvodnje. Neka Mtic bude njihov glas,ne protiv njuh.

VL
VI
viviann
20:11 07.04.2010.

Još kad ne bi bilo nepotrebnih prepreka, ali kad za običnu građevinsku dozvolu moraš nekom platit ispod stola, onda normalno da je cijeli sustav blokiran i društvo kao cjelina ne može napredovati.

VL
HR
Hrvatina101
21:43 07.04.2010.

Vise imaju poljoprivrednici kad nista nerade nego kad rade barem znadu da nisu nista izgubili

VL
ZG
zg2012
12:07 08.04.2010.

Kamogod pogledate, svuda čuče hrpe birokrata poduprte zakonima i pravilnicima i govore \"Ne može to tako\". Osim ako ih ne pitate na drugi način... Zar nije i ovoj glupavoj državi u interesu da pomogne ljudima sa legalizacijom? Ili će se samo netko sjetiti za 5-10 godina da svi ti seljaci ne smiju ni držati krave, a kamoli se javiti za poticaje.

VL
OP
opcija
14:47 08.04.2010.

Ne lupetajte, recite mi bilo koji oblik poslovanja gdje se može raditi ilegalno a još dobivati potpore, dajte molim Vas. ja neznam niti jednog poduzetnika koji ima 1 000 000 kn prometa a da nema legaliziran posao i uredno knjigovodstvo, jednostavno taj si luksuz nemože priuštiti jedino u poljoprivredi još je sistem kod seljaka \"mirko i slavko\", gospodo folklor je zgodan u marketingu ali biznis je biznis. Prvo se legalizirajte, ako ništa drugo zbog na stotine tisuća idiota koji su to već obavili pa čekamo samo još Vas!

VL
Avatar sebastian
sebastian
22:30 08.04.2010.

Ja mislim da bi u Hrvatskoj trebalo vise imate poljoprivrede i seljaka koji prave kobasice u tome se barem razumiju, a ne sanjati o nekoj fabriki automobila !!!!??????

VL
UK
Ugo Kajvez
15:55 09.04.2010.

EU je bajka za naivne, glupe i malu djecu ...........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.