Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGRAM ORSATA MILJENIĆA
Povratak na članak

Sektorski savjeti SDP-a trebaju funkcionirati kao vlada u sjeni

Kandidat za šefa SDP-a je za nastavak provođenja Strategije obrazovanja te za zaštitu građanskog društva i sekularne države

Komentari 5

BE
berija
17:30 01.10.2016.

Hoće li i jedan od tih savjeta (neodoljivo podsjeća na совет) respravljati o Mrsićevoj pljački 10,6 milijuna kuna iz HZZO-a? Hoće li i jedan savjet osuditi osvetnički otkaz novinarki Smiljani Šakota koja je tu pljačku objelodanila?

VL
HR
Hrvatska3014
18:12 01.10.2016.

Tapkanje u mraku. Bez svijetla, kompasa i ideje. Bila jednom jedna stranka.

VL
PR
principjelannotsdp
18:10 01.10.2016.

SDP, sjena vlastite sjene.

VL
LJ
LJU39
18:49 01.10.2016.

de kome oni pametuju i sole pamet..taj ko sdp vjeruje i beljaku nije prisebi kad se vidi sta rade u ime socijale proturaju komunizam i poslje rezim...e moj narode dodji sebi

VL
Avatar Urbani Desničar
Urbani Desničar
04:11 02.10.2016.

Opet ponavljam:MEDIJI,MUP i PRAVOSUDJE moraju biti HRVATSKI! Za pocetak, osnovati jedan relevantan Hrvatski portal,Novine i TV Kanal! Tu bi radili iskljucivo domoljubi,intelektualci i profesionalci, poput:Hodaka,Jovica,Dujmovica,Ljubica,Staresine,Holjevca... Dijaspora bi sigurno financijski pomogla ovaj projekt a Hrvatski narod bi napokon imao mogucnost saznati ISTINU! Sorosu,psima,orjunasima i jugokomunjarama bi svako "komentarisanje" bilo zabranjeno! UZ KRISTA -PROTIV JUGO-KOMUNISTA!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.