Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONSTRUOZNI RODITELJI
Povratak na članak

Seksualno zlostavljali sina i prodali ga na darknetu, dobili 12 godina zatvora

Dječak sada ima 10 godina, a zlostavljan je bio od svibnja 2015. do kolovoza 2017.

Komentari 5

JU
juma
16:56 07.08.2018.

To se dogadja kada djete ne odrasta u normalnom braku i obitelji nego u modernom liberalnom kaosu s partnerima i partericama koji u stvari i ne znaju cije je i od koga je koje dijete. Samim tim je puno slabijaa emocionalna povezanost unutar takvih veza, empatija i psihicka stabilnost clanova zajednice zbog cega cesto dolazi do ovakvih monstruoznih zlostavljanja.

VL
OB
ObrenM
17:53 07.08.2018.

U drzavi Lude Babe dijete je za upropasten zivot dobilo dvomjesecnu placu Babuskare.Uskoro ce pedofilija biti IN i imati zskonsku potporu kao lezbo-pederske orgije.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:51 07.08.2018.

nijemci, što reći, ko i austrijanci. fritzl nije iznimka, to je pravilo. s tim da je u skandinaviji puno gore. tamo se o tome samo šuti.

VL
TO
Toni70
23:27 07.08.2018.

Njemica Romkinja Berrin Tahi (48) kod nas bi neki rekli ciganska posla. Zapravo Gay orijentacija samo sa pre mladim učesnikom i ne plaćanje poreza to je cijela krivica. Ali nismo čuli osuđenike pa to uvijek nije baš tako kako sekako se predstavlja kad druga strana nema prava na svoj odgovor.... ( Barem u nekim slučajevima! )

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.