Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedostatak zaštite
Povratak na članak

Seksualni radnici zalažu se za regulaciju: Žele legalnu zaradu, pravo na kredit i osiguranje

Na završnoj konferenciji projekta Regulacija prostitucije u Hrvatskoj problematiziralo se i je li prodaja seksualnih usluga nešto što narušava javni red i mir

Komentari 7

DU
Deleted user
08:39 16.03.2023.

Orgaizatori konferencije u toj djelatnosti ne bi zaradili centa. Možda u cirkusu.

VL
ST
starigrad
08:36 16.03.2023.

Jos im dodijeliti i titulu Manager!

VL
LU
Lujo123
09:03 16.03.2023.

Mislim kako ova grupa "znanstvenika" nije dovoljno europski orijentirana i napredna. Da jesu, trebali bi predložiti model najnaprednije europske zemlje Švedske gdje je legalno sve od muške i ženske prostitucije, do sexa sa životinjama, a prijedlog je bio (ne znam je li je usvojen) i sa mrtvacima! Dakle "stručnjaci" nemojte nas blamirati u svijetu sa svojim konzervativnim, nazadnim prijedlozima!

VL
ZE
ZedR
07:46 16.03.2023.

Legalizacija je jedini nacin da se koliko toliko zstite zene koje se bave najstarijim zanatom i kriminaliziraju svodnici. A i molitelji s trga bi dobili materijala za klečanje.

VL
LI
liliZG
19:51 15.03.2023.

možemo mi zatvarati oči pred tom granom gospodarstva , ali ono je tu , htjeli mi to ili ne ... zato ga je bolje staviti pod kontrolu nego da bude u zoni kriminala, trgovanja ljudima, spolnim bolestima i ovisničkom ponašanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.