Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKU BI HTIO

Seksualna nezasitnost francuskog političara

Dominique Strauss-Kahn
AFP/Pixsell
10.05.2010.
u 15:29

Premda oženjen, istaknuti ekonomist na čelu MMF-a i vjerojatni socijalistički kandidat za sljedećeg francuskog predsjednika nasrće na "sve što nosi suknju, a nije iz Škotske".

Sudeći prema novoj knjizi "DSK: Les secrets d'un présidentiable" (DSK: Tajne predsjedničkog kandidata - bivša je suradnica odlučila progovoriti) čija se autorica potpisala pseudonimom "Cassandre", sadašnji predsjednik MMF-a mogao bi zbog skandala izgubiti svoj status glavnog socijalističkog protukandidata Sarkozyju na sljedećim predsjedničkim izborima 2012. Naime, dotična "Cassandre" tvrdi da Dominique Strauss-Kahn, premda već 15 godina oženjen istaknutom američko-francuskom novinarkom Anne Sinclair, uživa reputaciju neumornog zavodnika koji svaku zgodnu ženu, čim je upozna, izravno pita bi li išla u krevet s njim.

Kako ona piše u knjizi "DSK" (kako ga zovu francuski mediji) čim uđe u neku prostoriju odmah pogledom traži najprivlačniju ženu u njoj i, kad uoči plijen, upućuje joj poruke koje izravnije ne mogu biti, poput "želim te".

- Izravan je i ne pravi nikakve ustupke – piše anonimna autorica u knjizi i navodi svjedočanstva brojnih žena na koje je DSK nasrtao, poput književnice Tristane Banon, koja kaže da se od njega morala fizički braniti udarcima, pa do glumice Danielle Evenou koja je rekla: "Pa postoji li uopće neka koju Dominique Strauss-Kahn nije stjerao u kut?"

Kad je u Washingtonu 2007. stupio na čelo Međunarodnog monetarnog fonda, nezasitni Francuz odmah si je našao ljubavnicu, mađarsku službenicu u odjelu za Afriku Pirosku Nagy. Kad je kolegama potvrdio da su glasine o njegovoj izvanbračnoj vezi točne, neki od njih su zapanjeno uzviknuli: "Pa nisi ni mjesec dana ovdje!" (Nagy je uz otpreminu otpuštena, a istražna komisija MMF-a ustanovila je da i pored "loših osobnih postupaka" Strauss-Kahn nije kriv za favoriziranje ili diskriminaciju.)

Sarkozyjev savjetnik Frederic Lefevbre tvrdi da je još 2007. vidio fotografije Strauss-Kahna kako izlazi iz popularnog pariškog kluba za "razmjenu žena" Les Chandelles i da te fotografije mogu njegovu predsjedničku kampanju sasjeći u korijenu:
- Ne bi potrajao ni tjedan dana, mi bismo ih objavili."
"Cassandra" pak tvrdi da te fotografije uopće nisu kompromitirajuće jer Les Chandelles nije jeftini svingerski klub već "vrlo šik mjesto", a DSK je tamo bio sam, bez supruge. No, socijalisti nikako ne mogu biti sigurni da se, s obzirom na sklonosti njihove uzdanice, neće i neke druge kompromitirajuće fotografije pojaviti u javnosti.

No, možda je upravo zato "Cassandra" i pisala o tome; prema nekim špekulacijama riječ je o osobi vrlo bliskoj samom Strauss-Kahnu koju je taj 61-godišnji političar iskoristio da sve glasine o sebi, naročito one točne, "ispuca" u javnost da bi se medijski potrošile prije nego što on krene u izbornu kampanju.

Komentara 5

JS
ja sam gladan
16:59 10.05.2010.

istaknuti ekonomist na čelu MMF-a. Monetarni fond mora pod hitno mijenjati ime. Umjeso MMF,treba biti MMBF (Moj Mali Bi Fuka).

OD
oltar domovine
23:49 16.05.2011.

da ipak covjek se ne drogira i nije gay a to je danas jako bitno znaci pravi macho tip hehe jbg da nam je neki peder na celu monetarnog financiskog fonda otislo bi sve kvragu ...i ovako je sve vec uzas sa svim sto se desava oko nas !hehe jos da nasu jacu skicne ...jer i ona se kindjuri oglice ...narukvice kao da je svaki dan u svatovima hehe

BA
baš
15:37 10.05.2010.

Čovjek se ne drogira!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije