Naslovnica Vijesti Hrvatska

Šeksa u Baranji izvrijeđali građani: Ovdje nećeš govoriti!

- Nećete vi ovdje govoriti! Idite u Škrobaru pa tamo držite govore! Zbog vas je zaustavljena istraga o korupciji – povikao je Marin Pehar na Šeksa kada je krenuo ka govornici na svečanoj sjednici povodom Dana grada Belog Manastira.
11. studenoga 2011. u 23:21 395 komentara 9 prikaza
šeks
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Umjesto glasnog pljeska kojim su ga obično dočekivali u Baranji, potpredsjednik Sabora i vjerojatni prvi kandidat na listi HDZ-a za 4. Izbornu jedinicu večeras je doživio verbalnu paljbu i to iz vlastitih redova.

- Nećete vi ovdje govoriti! Idite u Škrobaru pa tamo držite govore! Zbog vas je zaustavljena istraga o korupciji – povikao je Marin Pehar na Vladimira Šeksa kada je večeras kao počasni građanin krenuo ka govornici pozdraviti nazočne na svečanoj sjednici povodom Dana grada Belog Manastira. Ogorčeni Pehar, navodno član HDZ-a, dodao je Šeksu, koji je inače i otvorio propalu tvornicu škroba u Belom Manastiru, da će mu narod suditi pa i da je sramota ovog grada. Šokirani Šeks zatražio je pomoć stranačkog kolege predsjednika Gradskog vijeća Davorina Bubalovića. Pehara su iz dvorane potom izveli zaštitari, a Šeks ipak održao svoj govor.

- Ovakvim se ispadom pokušava upropastiti svečanost. Takvim nerazumnim i neodgovornim ponašanjem može se stvoriti loša slika o Belom Manastiru – kazao je Šeks i očito dodatno izazvao Damira Mikića odjevenog u plavi šuškavac i kapu HDZ-a iz posljednje kampanje.  

- Evo vam ova oprema koju smo zadužili iz crnih fondova – vikao je Mikić koji je potom izvadio stranačku iskaznicu i rekao da je vraća zbog svega što se događa u stranci. I njega su zaštitari izveli iz dvorane.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka